Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Tiguan?

Printre micile lucrări de întreținere de rutină pe care ar trebui să le faceți în mod regulat la mașina dvs., pentru a umple nivelul lichidului de frână al Volkswagen Tiguan este unul dintre marii clasici. Cu toate acestea, acest act este simplu de executat, unii dintre voi, cel mai probabil, încercați să vă dați seama de ce să faceți nivelul lichidului de frână la mașina dvs.? Și alții se întreabă cum să faci nivelul lichidului de frână la Volkswagen Tiguan? Vom răspunde acum la aceste întrebări.

Beneficiați de a avea întotdeauna nivelul lichidului de frână ridicat la Volkswagen Tiguan

Așa că începem ghidul nostru cu semnificația verificării nivelului lichidului de frână la un Volkswagen Tiguan. Acest fluid are o sarcină crucială asupra mașinii tale, transmiteți puterea de frânare roților și astfel opriți-vă mașina. Cu toate acestea, este posibil ca după un timp să pierdeți lichidul de frână în mod normal (fără nicio scurgere). Este deci necesar pentru a verifica nivelul lichidului de frână al Volkswagen Tiguan frecvent (la fiecare 10,000 km de exemplu). De asemenea, este benefic să spălați sistemul la fiecare 50,000 km, deoarece, pe măsură ce trece timpul, lichidul de frână își va pierde proprietățile. Această operațiune este deosebit de simplă și nu necesită expertiză avansată a mecanicilor, așa că este ușor pentru toți proprietarii Volkswagen Tiguan să o facă singuri. Dacă lumina de frână de pe tabloul de bord al Volkswagen Tiguan nu corespunde lipsei de lichid de frână, nu ezitați să consultați ghidul nostru pentru detalii. Cu toate acestea, există câteva măsuri de siguranță și reguli de urmat pe care le vom observa în secțiunea următoare a acestui ghid.

Weiterlesen:
Cum pornesc un Volkswagen Tiguan?

Cum să umpleți lichidul de frână al unui Volkswagen Tiguan

Așa că acum vă vom explica Cum se face nivelul lichidului de frână la un Volkswagen Tiguan. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că acest lucru este foarte elementar de realizat. Cu toate acestea, va trebui să verificați care lichid de frână este cel potrivit pentru dvs. între DOT 3, DOT 4 și DOT 5. Majoritatea vehiculelor folosesc fie DOT 3, fie DOT 4. Veți obține aceste date în manualul de utilizare al Volkswagen Tiguan. Acum, iată pașii de care trebuie să urmezi pentru a-ți atinge nivelul:

  • Deschide-ti capota si identifica-ti rezervorul de lichid de frana, este foarte usor de localizat, este in general din plastic albicios/transparent, are baza deasupra cilindrului principal (piesa metalica) si are capac galben.
  • Odată descoperit, examinați cu atenție instrucțiunile de pe capac pentru a nu face greșeli în timpul operațiunii, vă recomandăm să curățați capacul și rezervorul înainte de deschidere. Acum veți putea să aruncați o privire pe partea laterală a rezervorului și să verificați marcajele „Min” și „Max” de pe partea laterală a rezervorului, care vă oferă intervalul în care ar trebui să fie nivelul.
  • Dacă nivelul este suficient, nu atingeți nimic sau dacă vă aflați aproape sau sub marcajul scăzut, deschideți capacul și umpleți-l ușor cu lichid de frână potrivit pentru Volkswagen Tiguan până la marcajul „Max”.
  • Dacă nivelul a fost sub marcajul „Min” înainte de a verifica nivelul lichidului de frână la Volkswagen Tiguan, asigurați-vă că verificați nivelul în câteva zile/săptămâni pentru a vă asigura că nu aveți o scurgere în sistemul de frânare.
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Tiguan?

.

Gata, acum aveți toate datele de care aveți nevoie pentru a umple corect nivelul lichidului de frână al Volkswagen Tiguan.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Tiguan, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector