Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Kia Stronic?

Printre micile lucrări de întreținere pe care ar trebui să le faceți în mod regulat la mașina dvs., pentru a umple nivelul lichidului de frână al Kia Stronic este una dintre cele mai clasice. Cu toate acestea, acest act este foarte ușor de efectuat, unii dintre voi probabil încercați să aflați de ce să faceți nivelul lichidului de frână la mașina dvs.? Și alții sunt îngrijorați de cum să faci nivelul lichidului de frână la Kia Stronic? Acum vom răspunde la aceste întrebări.

Avantaj de a avea întotdeauna nivelul lichidului de frână ridicat în Kia Stronic

Așa că începem pagina noastră de conținut cu beneficiul verificării nivelului lichidului de frână la un Kia Stronic. Acest fluid are un rol fundamental asupra mașinii tale, transmiteți puterea de frânare roților și astfel opriți-vă vehiculul. Cu toate acestea, este posibil ca după un timp să pierdeți lichid de frână fără nicio scurgere specială (fără nicio scurgere). Este deci important să examinați nivelul lichidului de frână al Kia Stronic regulat (la fiecare 10,000 km de exemplu). De asemenea, este înțelept să spălați sistemul la fiecare 50,000 km, deoarece după ceva timp lichidul de frână își pierde caracteristicile. Acest proces este deosebit de simplu și nu necesită experiență evoluată în mecanică, așa că este ușor pentru toți proprietarii Kia Stronic să o facă singuri. Dacă lumina de frână de pe tabloul de bord al Kia Stronic nu se potrivește cu lipsa lichidului de frână, nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut pentru detalii. Cu toate acestea, există câteva măsuri de siguranță și reguli de respectat pe care le vom verifica în secțiunea următoare a acestei pagini de conținut.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Kia Stronic?

Cum să umpleți lichidul de frână al unui Kia Stronic

Așa că acum vă vom descrie cum se face nivelul lichidului de frână la o Kia Stronic. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că acest lucru este foarte elementar de făcut. Cu toate acestea, va trebui să verificați care lichid de frână este cel potrivit pentru dvs. între DOT 3, DOT 4 și DOT 5. Majoritatea automobilelor folosesc fie DOT 3, fie DOT 4. Veți găsi aceste date în manualul de utilizare al Kia Stronic. Acum, iată pașii de urmat pentru a vă atinge nivelul:

  • Deschide-ti capota si localizeaza-ti rezervorul de lichid de frana, este foarte usor de amplasat, este in majoritatea cazurilor din plastic albicios/transparent, este asezat peste cilindrul principal (piesa metalica) si are capac galben.
  • Odată descoperit, examinați cu atenție instrucțiunile de pe capac pentru a nu face greșeli în timpul procesului, vă recomandăm să curățați capacul și rezervorul înainte de deschidere. Acum veți putea să vă uitați la partea laterală a rezervorului și să vedeți marcajele „Min” și „Max” de pe partea laterală a rezervorului, care vă oferă intervalul în care ar trebui să fie nivelul.
  • Dacă nivelul este suficient, nu atingeți nimic sau dacă vă aflați aproape sau sub marcajul scăzut, deschideți capacul și umpleți-l ușor cu lichid de frână potrivit pentru Kia Stronic până la marcajul „Max”.
  • Dacă nivelul a fost sub marcajul „Min” înainte de a inspecta nivelul lichidului de frână la Kia Stronic, asigurați-vă că examinați nivelul în câteva zile/săptămâni pentru a vă asigura că nu aveți o scurgere în sistemul de frânare.
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Kia Stronic cu o baterie descărcată?

.

Gata, acum aveți toate datele de care aveți nevoie pentru a umple în siguranță și în siguranță nivelul lichidului de frână al Kia Stronic.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Kia Stronic, nu ezitați să consultați categoria noastră Kia Stronic.

Legătura cu publicația principală