Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Ford Transit?

Printre micile acțiuni de rutină de service pe care ar trebui să le faceți în mod constant pe mașina dvs., pentru a umple nivelul lichidului de frână al Ford Transit este una dintre cele mai clasice. Cu toate acestea, acest act este foarte ușor de făcut, unii dintre voi cel mai probabil doriți să știți de ce să faceți nivelul lichidului de frână la mașina dvs.? Și alții se întreabă cum să faci nivelul lichidului de frână la Ford Transit? Acum vom răspunde la aceste întrebări.

Avantaj de a avea întotdeauna nivelul lichidului de frână ridicat în Ford Transit

Așa că începem conținutul articolului nostru cu interesul de a privi nivelul lichidului de frână la un Ford Transit. Acest fluid are un rol important asupra mașinii tale, transmiteți puterea de frânare roților și astfel opriți-vă automobilul. Pe de altă parte, este posibil ca în timp să pierzi lichid de frână fără nicio scurgere specială (fără nicio scurgere). Este deci Este imperativ să verificați nivelul lichidului de frână al Ford Transit frecvent (la fiecare 10,000 km de exemplu). De asemenea, este benefic să spălați sistemul la fiecare 50,000 km, deoarece cu timpul lichidul de frână își pierde caracteristicile. Această procedură este extrem de simplă și nu necesită experiență evoluată în mecanică, așa că este ușor pentru toți proprietarii Ford Transit să o facă singuri. Dacă lumina de frână de pe bordul Ford Transit-ul tău nu corespunde cu o lipsă de lichid de frână, nu ezita să arunci o privire la conținutul articolului nostru pentru detalii. Pe de altă parte, există câteva precauții și reguli de urmat pe care le vom observa în următoarea parte a conținutului acestui articol.

Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Ford Transit Connect?

Cum să umpleți lichidul de frână al unui Ford Transit

Așa că acum vom învăța de la tine cum se face nivelul lichidului de frână la un Ford Transit. Vă rugăm să rețineți că acest lucru este foarte simplu de realizat. Pe de altă parte, va trebui să verificați care lichid de frână este cel potrivit pentru dvs. între DOT 3, DOT 4 și DOT 5. Majoritatea vehiculelor folosesc fie DOT 3, fie DOT 4. Veți obține aceste informații în manualul de utilizare al dvs. Ford Transit. Acum, iată pașii de care trebuie să urmezi pentru a-ți atinge nivelul:

  • Deschide-ți capacul și găsește-ți rezervorul de lichid de frână, se găsește foarte ușor, este în general din plastic albicios/transparent, este așezat deasupra cilindrului principal (piesa metalică) și are capac galben.
  • Odată descoperit, citiți cu atenție instrucțiunile de pe capac pentru a nu face greșeli în timpul procedurii, vă încurajăm să curățați capacul și rezervorul înainte de deschidere. Acum veți putea să vă uitați la partea laterală a rezervorului și să vedeți marcajele „Min” și „Max” de pe partea laterală a rezervorului, care vă oferă intervalul în care ar trebui să fie nivelul.
  • Dacă nivelul este adecvat, nu atingeți nimic sau dacă vă aflați aproape sau sub marcajul scăzut, deschideți capacul și umpleți-l ușor cu lichid de frână potrivit pentru Ford Transit până la marcajul „Max”.
  • Dacă nivelul a fost sub marcajul „Min” înainte de a verifica nivelul lichidului de frână la Ford Transit, nu uitați să verificați nivelul în câteva zile/săptămâni pentru a vă asigura că nu aveți o scurgere în sistemul de frânare.
Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Ford Transit Connect

.

Gata, acum ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a umple în siguranță nivelul lichidului de frână al Ford Transit-ului tău.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Ford Transit, accesați categoria noastră Ford Transit.

Legătura cu publicația principală