Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volvo S2 cu 60 locuri într-un cu 5 locuri?

Probabil că sunteți în cazul achiziționării primului vehicul cu motor sau doriți să cumpărați o mașină nouă, dar nu știți cu adevărat ce model să alegeți. În timpul căutărilor dvs. de mașini second hand, probabil că ați descoperit că Volvo S60 al „companiilor” este mult mai puțin costisitoare de cumpărat și pare a fi o ofertă atrăgătoare. Pe de altă parte, aceste Volvo S60 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor necesita o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom afla în această pagină de conținut cum se transformă un Volvo S2 cu 60 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a face acest lucru, mai întâi, vom face o imagine de ansamblu asupra celor mai importante linii directoare cheie care trebuie luate, apoi, vom afla care sunt modificările de făcut la mașină, apoi într-o a doua etapă, care sunt cele administrative pașii care trebuie luați pentru a finaliza conversia companiei dvs. Volvo S60 într-un cu 5 locuri.

Principalele metode cheie pentru a converti un Volvo S60 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de respectat dacă vrei pentru a trece de compania dumneavoastră Volvo S60 sau reclamă în 5 locuri:

 • Puneți scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volvo S60 la evaluarea tehnică pentru a verifica modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Informați-vă compania de asigurări despre schimbarea mașinii.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volvo S60 al meu

Modificări care trebuie făcute la automobil pentru a transforma un Volvo S60 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Vom începe, așadar, pagina noastră de conținut cu privire la transformarea unui Volvo S60 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, cu modificările care urmează să fie executate direct pe mașină pentru a-i permite să fie recunoscută ca Volvo S60 cu 5 locuri.

Transformă-i Volvo S60 doar în 5 locuri

Dacă vrei să faci cea mai mare parte a procesului pe cont propriu, ar trebui să știi că va fi complicat. Într-adevăr, companiile auto facilitează transformarea așa-numitei „companie”/comerciale Volvo S60 doar pentru producători, iată motivele:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, care va avea nevoie de o vizită la mașină de către un specialist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volvo S60 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Instalați kitul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toate aceste explicatii, este mai putin complicat sa apelezi la un mecanic auto agreat care va intreprinde aceste actiuni cu respectarea cerintelor producatorului.

Dacă încă doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volvo S60, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a găsi piesele necesare și pentru a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia realizată de un specialist

Dacă doriți să vă transformați Volvo S60 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri la un specialist, ați luat cea mai ușoară decizie. Evident, va avea un acces mai usor la catalogul de piese si iti va putea livra certificatul de conformitate si iti va permite sa faci urmatorii pasi fara nici cea mai mica teama.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a converti un Volvo S60 în 5 locuri

Acum că am trecut prin primii pași tehnici în transformarea unui Volvo S60 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, ne vom ocupa acum de pasul administrativ.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volvo S60?

Diferiții pași care trebuie parcurși pentru ca Volvo S60 2 locuri să fie recunoscut ca 5 locuri

.

Veți afla chiar mai jos, diferiții pași de respectat pentru a fi în regulă cu legea pentru a vă conduce Volvo S60 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volvo S60, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării auto , așa că va fi esențial să urmați toți pașii în curând.
 • Trebuie să aduci mașina pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui autoturism.
 • Duceți mașina la mină, astfel încât aceștia să poată atesta modificarea numărului de locuri din Volvo S60 li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs

Prețul conversiei unui Volvo S60 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee bună despre prețul pe care îl poate fi trecerea unui Volvo S60 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania Volvo S60 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Legătura cu publicația principală