Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 6 locuri într-un cu 5 locuri?

Cel mai probabil te gândești la primul tău autovehicul sau vrei să cumperi o mașină nouă, dar nu știi cu adevărat ce model să mergi. În timpul căutărilor de mașini second hand, cel mai probabil ați realizat că Volkswagen Transporter 6 al „companiilor” sunt mult mai puțin costisitoare de cumpărat și pare a fi o opțiune interesantă. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Transporter 6 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor avea nevoie de o conversie pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. O să aflăm în acest articol cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 6 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a face acest lucru, mai întâi, vom face o imagine de ansamblu asupra celor mai importante acțiuni cheie care ar trebui întreprinse, apoi, vom afla care sunt modificările care trebuie făcute asupra vehiculului, apoi, într-o a doua etapă, care sunt măsuri administrative care trebuie luate pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Transporter 6 într-un cu 5 locuri.

Principalele acțiuni cheie pentru a transforma un Volkswagen Transporter 6 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de urmat dacă doriți pentru a trece de compania dvs. Volkswagen Transporter 6 sau reclamă în 5 locuri:

 • Instalați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volkswagen Transporter 6 la evaluarea tehnică pentru a confirma modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Informați-vă compania de asigurări despre schimbarea mașinii.

Modificări care urmează să fie făcute la mașină pentru a transforma un Volkswagen Transporter 6 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

În consecință, vom începe articolul nostru despre transformarea unui Volkswagen Transporter 6 2 locuri într-un 5 locuri, cu modificările care urmează să fie efectuate direct pe vehicul pentru a putea fi acceptat ca Volkswagen Transporter 6 5 locuri.

Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Transporter 4?

Transformă singur Volkswagen Transporter de la 6 la 5 locuri

Dacă vrei să faci majoritatea procesului pe cont propriu, ar trebui să știi că va fi complicat. În realitate, companiile fac transformarea așa-numitei „companie”/comercial Volkswagen Transporter 6 uşoară doar pentru producători, iată motivele:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, care va necesita o vizită la vehicul de către un specialist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Transporter 6 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Montați setul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toți acești factori, este mult mai ușor să apelezi la un tehnic agreat care va efectua aceste acțiuni în conformitate cu criteriile producătorului.

Dacă totuși doriți să efectuați conversia noului dumneavoastră Volkswagen Transporter 6 pe cont propriu, contactați avariile auto din regiunea dvs pentru a obține piesele necesare și pentru a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia realizată de un specialist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Transporter 6 2 locuri într-un 5 locuri la un specialist, ai luat cea mai puțin dificilă decizie. In realitate, el va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese si iti va putea livra certificatul de conformitate si iti va permite sa faci urmatorii pasi fara cea mai mica presiune.

Demersurile administrative de făcut pentru a transforma un Volkswagen Transporter 6 în 5 locuri

Acum că am trecut prin primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Transporter 6 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, ne vom ocupa acum de acțiunea administrativă.

Diferiții pași de făcut pentru a avea Volkswagen Transporter 6 2 locuri autorizate ca 5 locuri

.

Veți descoperi mai jos, diferiții pași de urmat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Transporter 6 transformat în 5 locuri…:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Transporter 6, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării auto , așa că va fi crucial să urmați toți pașii cât mai curând posibil.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui automobil.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să poată atesta modificarea numărului de locuri în Volkswagen Transporter 6 li>
 • Solicitați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dumneavoastră
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5 nu mai este rece

Prețul conversiei unui Volkswagen Transporter 6 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee bună despre prețul pe care îl poate reprezenta trecerea unui Volkswagen Transporter 6 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 to 3500 de euro și că la asta trebuie adăugat controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania Volkswagen Transporter 6 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector