Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 5 locuri într-un cu 5 locuri?

Cel mai probabil sunteți gata să vă cumpărați prima mașină sau doriți să cumpărați o mașină nouă, dar nu știți cu adevărat ce model să alegeți. În timpul căutării mașinilor la mâna a doua, cel mai probabil ați descoperit că Volkswagen Transporter 5 al „companiilor” este mult mai ieftin de cumpărat și pare a fi o opțiune atrăgătoare. Pe de altă parte, aceste Volkswagen Transporter 5 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor avea nevoie de o conversie pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. O sa vedem in acest articol cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 5 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom face un rezumat al pașilor cheie esențiali care trebuie parcursi, apoi, vom vedea care sunt modificările de făcut asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt pașii administrativi pentru fi luat pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Transporter 5 într-un cu 5 locuri.

Principalele linii directoare cheie pentru a transforma un Volkswagen Transporter 5 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de urmat dacă doriți pentru a trece de compania dvs. Volkswagen Transporter 5 sau reclamă în 5 locuri:

 • Adăugați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la companie
 • Du-ți Volkswagen Transporter 5 la evaluarea tehnică pentru a valida modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Raportați companiei dumneavoastră de asigurări despre schimbarea mașinii.

Modificări de făcut la mașină pentru a transforma un Volkswagen Transporter 5 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Vom începe așadar articolul nostru despre transformarea unui Volkswagen Transporter 5 2 locuri într-un 5 locuri cu modificările care urmează să fie făcute direct pe vehicul pentru a-i permite să fie recunoscut ca Volkswagen Transporter 5 5 locuri.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Transporter 5?

Conversia Volkswagen Transporter de la 5 la 5 locuri singur

Dacă vrei să faci cea mai mare parte a muncii singur, ar trebui să știi că va fi o provocare. Într-adevăr, companiile auto fac transformarea așa-numitei „companie”/comercial Volkswagen Transporter 5 ușoară doar pentru producători, iată explicațiile:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un profesionist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Transporter 5 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Instalați kitul conform standardelor de strângere (cuplu)

Din toate aceste motive, este mai puțin dificil să contactați un mecanic agreat care va executa aceste acțiuni în conformitate cu standardele producătorului.

Dacă încă doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volkswagen Transporter 5, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a obține piesele necesare și pentru a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un profesionist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Transporter 5 2 locuri într-un 5 locuri la un profesionist, ai făcut cea mai puțin dificilă rezoluție. Cu siguranță, va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese și vă va putea livra certificatul de conformitate și vă va permite să efectuați următorii pași fără cea mai mică presiune.

Demersurile administrative de făcut pentru a transforma un Volkswagen Transporter 5 în 5 locuri

Acum că am văzut primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Transporter 5 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, ne vom ocupa acum de faza administrativă.

Diferiții pași care trebuie parcurși pentru a avea Volkswagen Transporter 5 2 locuri acceptate ca 5 locuri

.

Veți descoperi chiar mai jos, diferiții pași de urmat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Transporter 5 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Transporter 5, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi esențial să respectați toți pașii destul de repede.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui autoturism.
 • Du vehiculul la mină, astfel încât să poată confirma modificarea numărului de locuri în Volkswagen Transporter 5 li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter 5?

Prețul conversiei unui Volkswagen Transporter 5 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre prețul pe care îl poate genera trecerea unui Volkswagen Transporter 5 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania Volkswagen Transporter 5 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector