Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 4 locuri într-un cu 5 locuri?

Cel mai probabil te gândești la prima ta mașină sau vrei să-ți cumperi o mașină nouă, dar nu știi cu adevărat la ce model să mergi. În timpul căutărilor de mașini second-hand, cel mai probabil ați descoperit că Volkswagen Transporter 4 al „companiilor” sunt mai puțin costisitoare de cumpărat și pare a fi o opțiune atrăgătoare. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Transporter 4 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor avea nevoie de o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom descoperi în acest articol conținut cum se transformă un Volkswagen Transporter 2 cu 4 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom face o privire de ansamblu asupra principalelor linii directoare cheie care ar trebui luate, apoi, vom descoperi care sunt modificările care trebuie făcute asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt pașii administrativi pentru fi luat pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Transporter 4 într-un cu 5 locuri.

Principalii pași cheie pentru a transforma un Volkswagen Transporter 4 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de urmat dacă doriți pentru a trece de compania dvs. Volkswagen Transporter 4 sau reclamă în 5 locuri:

 • Instalați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volkswagen Transporter 4 la testarea tehnică pentru a fi validate modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Raportați companiei dumneavoastră de asigurări despre schimbarea mașinii.

Modificări care urmează să fie făcute asupra automobilului pentru a transforma un Volkswagen Transporter 4 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Prin urmare, vom începe conținutul articolului nostru cu privire la transformarea unui Volkswagen Transporter 4 2 locuri într-un 5 locuri, cu modificările care urmează să fie făcute direct pe vehicul pentru a putea fi acceptat ca Volkswagen Transporter 4 5 locuri. .

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter 6?

Transformă singur Volkswagen Transporter de la 4 la 5 locuri

Dacă vrei să faci singur majoritatea muncii, ar trebui să știi că va fi complicat. Într-adevăr, companiile auto fac transformarea așa-numitei „companie”/comercial Volkswagen Transporter 4 ușoară doar pentru producători, iată motivele:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un specialist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Transporter 4 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Montați setul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toți acești factori, este mult mai ușor să întrebați un tehnic agreat care va executa aceste acțiuni în conformitate cu cerințele producătorului.

Dacă încă doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volkswagen Transporter 4, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a găsi piesele necesare și a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un specialist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Transporter 4 2 locuri într-un 5 locuri la un specialist, ai luat cea mai puțin dificilă decizie. Cu siguranță, va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese și vă va putea livra certificatul de conformitate și vă va permite să executați următorii pași fără cea mai mică presiune.

Etapele administrative care ar trebui adoptate pentru a converti un Volkswagen Transporter 4 in 5 locuri

Acum că am descoperit primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Transporter 4 2 locuri într-un 5 locuri, ne vom ocupa acum de faza administrativă.

Diferiții pași care trebuie efectuati pentru a avea Volkswagen Transporter 4 2 locuri aprobat ca 5 locuri

.

Veți găsi mai jos, diferiții pași de urmat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Transporter 4 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Transporter 4, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi important să urmați rapid toți pașii.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui vehicul.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să depună mărturie despre modificarea numărului de locuri în Volkswagen Transporter 4 li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Transporter 6

Prețul conversiei unui Volkswagen Transporter 4 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre prețul pe care îl poate reprezenta trecerea unui Volkswagen Transporter 4 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândește-te bine înainte de a-ți cumpăra compania Volkswagen Transporter 4 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru tine.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector