Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Cu siguranță vă aflați în situația de a cumpăra prima mașină sau doriți să cumpărați o mașină nouă, dar nu știți cu adevărat ce model să alegeți. În timpul căutării unei mașini la mâna a doua, v-ați dat seama cu siguranță că Volkswagen Touran al „companiilor” este mai accesibil și pare a fi o opțiune atrăgătoare. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Touran au doar 2 locuri și, prin urmare, vor necesita o conversie pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom vedea în acest articol conținutul cum se transformă un Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom face o scurtă explicație a pașilor cheie esențiali care trebuie parcurși, apoi, vom vedea care sunt modificările de făcut asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt măsurile administrative pașii care trebuie luati pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Touran într-un cu 5 locuri.

Principalele metode cheie pentru a transforma un Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de urmat dacă doriți pentru a trece compania dumneavoastră Volkswagen Touran sau reclamă în 5 locuri:

 • Instalați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volkswagen Touran la evaluarea tehnică pentru a confirma modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Informați-vă compania de asigurări despre schimbarea mașinii.

Modificări de făcut la mașină pentru a transforma un Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Vom începe așadar conținutul articolului nostru despre transformarea unui Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri cu modificările care urmează să fie efectuate direct pe vehicul pentru a putea permite stabilirea acestuia ca Volkswagen Touran 5 locuri.

Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Touran 2?

Transformați-i singur Volkswagen Touran în 5 locuri

Dacă vrei să faci cea mai mare parte a muncii singur, ar trebui să știi că va fi o provocare. Într-adevăr, producătorii fac transformarea așa-numitei „companie”/comerciale Volkswagen Touran ușoară doar pentru producători, iată explicațiile:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un profesionist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Touran într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Configurați setul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toate aceste aspecte, este mai puțin dificil să întrebați un tehnician auto agreat care va efectua aceste acțiuni în conformitate cu criteriile producătorului.

Dacă tot doriți să întreprindeți singur transformarea noului dumneavoastră Volkswagen Touran, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a obține piesele necesare și a căuta informațiile producătorului legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un profesionist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Touran 2 locuri într-un 5 locuri la un profesionist, ai făcut cea mai puțin complicată rezoluție. Cu siguranta, va avea un acces mai usor la catalogul de piese si iti va putea livra certificatul de conformitate si iti va permite sa faci urmatorii pasi fara cea mai mica presiune.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a transforma un Volkswagen Touran în 5 locuri

Acum că am trecut prin primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Touran cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, acum ne vom ocupa de acțiunea administrativă.

Diferiții pași care trebuie parcurși pentru a avea Volkswagen Touran 2 locuri recunoscute ca 5 locuri

.

Veți găsi chiar mai jos, diferiții pași de urmat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Touran transformat în 5 locuri…:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Touran, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi important să respectați rapid toți pașii.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui autoturism.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să poată atesta modificarea numărului de locuri în Volkswagen Touran li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volkswagen Touran 2, ce să fac?

Prețul conversiei unui Volkswagen Touran în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee bună despre prețul pe care îl poate genera trecerea unui Volkswagen Touran 2 locuri la 5 locuri, este important de știut că un kit de locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania Volkswagen Touran sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector