Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Touran 2 cu 3 locuri într-un cu 5 locuri?

Probabil că ești gata să-ți cumperi prima mașină sau vrei să cumperi o mașină nouă, dar nu știi cu adevărat ce model să mergi. În timp ce făceai investigația mașinii second-hand, probabil ați observat că Volkswagen Touran 3 de „companii” sunt mult mai ieftin de cumpărat și pare a fi o ofertă atrăgătoare. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Touran 3 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor necesita o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. O să aflăm în acest articol cum se transformă un Volkswagen Touran 2 cu 3 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom face o privire de ansamblu asupra pașilor cheie esențiali care ar trebui parcursi, apoi, vom afla care sunt modificările de făcut asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt etapele administrative de luat pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Touran 3 într-un cu 5 locuri.

Principalele metode cheie pentru a transforma un Volkswagen Touran 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de respectat dacă vrei pentru a-ți trece compania Volkswagen Touran 3 sau reclamă în 5 locuri:

 • Instalați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volkswagen Touran 3 la controlul tehnic pentru a fi confirmate modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Avertizează-ți compania de asigurări despre schimbarea mașinii.

Modificări de făcut la mașină pentru a transforma un Volkswagen Touran 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

În consecință, vom începe articolul nostru despre transformarea unui Volkswagen Touran 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, cu modificările care urmează să fie efectuate direct pe vehicul pentru a-i permite să fie recunoscut ca Volkswagen Touran 3 cu 5 locuri.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Touran 2

Transformă singur Volkswagen Touran de la 3 la 5 locuri

Dacă vrei să faci singur majoritatea procesului, ar trebui să știi că va fi dificil. Într-adevăr, companiile fac transformarea așa-numitei „companie”/comerciale Volkswagen Touran 3 ușoară doar pentru producători, iată motivele:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, care va avea nevoie de o vizită la vehicul de către un profesionist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Touran 3 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Puneți în kit conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toate aceste aspecte, este mai puțin complicat să contactați un tehnic agreat care va executa aceste acțiuni cu respectarea specificațiilor producătorului.

Dacă tot doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volkswagen Touran 3, contactați avariile auto din regiunea dvs pentru a obține piesele necesare și pentru a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un profesionist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Touran 3 2 locuri într-un 5 locuri la un profesionist, ai făcut cea mai simplă rezoluție. De altfel, el va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese si iti va putea livra certificatul de conformitate si te va lasa sa faci urmatorii pasi fara cel mai mic stres.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a transforma un Volkswagen Touran 3 în 5 locuri

Acum că am trecut prin primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Touran 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, vom trece acum la pasul administrativ.

Diferiții pași de făcut pentru a avea Volkswagen Touran 3 2 locuri autorizate ca 5 locuri

.

Veți afla mai jos, diferiții pași de respectat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Touran 3 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Touran 3, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi esențial să respectați toți pașii în curând.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui autoturism.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să depună mărturie despre modificarea numărului de locuri în Volkswagen Touran 3 li>
 • Solicitați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dumneavoastră
Weiterlesen:
Câți kilometri cu combustibil redus cu Volkswagen Touran 2?

Prețul conversiei unui Volkswagen Touran 3 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre prețul pe care îl poate reprezenta trecerea unui Volkswagen Touran 3 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania Volkswagen Touran 3 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector