Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Touran 2 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Probabil că ești gata să-ți cumperi prima mașină sau vrei să cumperi o mașină nouă, dar nu știi cu adevărat ce model să mergi. În timpul căutărilor de mașini second-hand probabil ați observat că Volkswagen Touran 2 de „companii” sunt mult mai ieftin de cumpărat și pare a fi o opțiune interesantă. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Touran 2 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor necesita o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom descoperi în această pagină de conținut cum se transformă un Volkswagen Touran 2 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a face acest lucru, mai întâi, vom face o imagine de ansamblu asupra liniilor directoare cheie esențiale care ar trebui luate, apoi, vom descoperi care sunt modificările care trebuie făcute asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt pașii administrativi de luat pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Touran 2 într-un cu 5 locuri.

Principalele acțiuni cheie pentru a transforma un Volkswagen Touran 2 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de respectat dacă vrei pentru a-ți trece compania Volkswagen Touran 2 sau reclamă în 5 locuri:

 • Puneți scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volkswagen Touran 2 la evaluarea tehnică pentru ca modificările să fie validate
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Informați-vă compania de asigurări despre schimbarea mașinii.

Modificări care trebuie făcute asupra vehiculului pentru a transforma un Volkswagen Touran 2 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Vom începe așadar pagina noastră de conținut cu privire la transformarea unui Volkswagen Touran 2 2 locuri într-un 5 locuri cu modificările care urmează să fie executate direct pe vehicul pentru a permite stabilirea acestuia ca Volkswagen Touran 2 5 locuri.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Touran 3?

Convertiți singur Volkswagen Touran de 2 la 5 locuri

Dacă vrei să faci singur majoritatea procesului, ar trebui să știi că va fi dificil. Într-adevăr, companiile auto fac transformarea așa-numitei „companie”/comerciale Volkswagen Touran 2 ușoară doar pentru producători, iată motivele:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un specialist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Touran 2 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Puneți în kit conform standardelor de strângere (cuplu)

Din toate aceste motive, este mai ușor să contactați un tehnician agreat care va realiza aceste acțiuni în conformitate cu cerințele producătorului.

Dacă tot doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volkswagen Touran 2, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a obține piesele necesare și pentru a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia realizată de un specialist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Touran 2 2 locuri într-un 5 locuri la un specialist, ai făcut cea mai simplă rezoluție. În realitate, el va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese și vă va putea emite certificatul de conformitate și vă va permite să efectuați următorii pași fără cea mai mică presiune.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a transforma un Volkswagen Touran 2 în 5 locuri

Acum că am trecut prin primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Touran 2 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, vom trece acum la pasul administrativ.

Diferiții pași care trebuie parcurși pentru a avea Volkswagen Touran 2 2 locuri recunoscute ca 5 locuri

.

Veți afla chiar mai jos, diferiții pași de respectat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Touran 2 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Touran 2, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi esențial să respectați rapid toți pașii.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui autoturism.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să depună mărturie despre modificarea numărului de locuri în Volkswagen Touran 2 li>
 • Solicitați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dumneavoastră
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Touran 3?

Prețul conversiei unui Volkswagen Touran 2 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre prețul pe care îl poate genera trecerea unui Volkswagen Touran 2 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania Volkswagen Touran 2 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector