Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Passat 2 cu 8 locuri într-un cu 5 locuri?

Cu siguranță ești gata să-ți cumperi prima mașină sau vrei să cumperi o mașină nouă, dar nu știi cu adevărat ce model să mergi. În timpul căutării de mașini second hand ați observat cu siguranță că Volkswagen Passat 8 al „companiilor” sunt mult mai ieftin de cumpărat și pare a fi o ofertă interesantă. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Passat 8 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor avea nevoie de o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom afla în acest conținut cum se transformă un Volkswagen Passat 2 cu 8 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a face acest lucru, mai întâi, vom face o scurtă explicație a principalelor linii directoare cheie care trebuie luate, apoi, vom afla care sunt modificările care trebuie făcute asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt cele administrative pașii care trebuie întreprinși pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Passat 8 într-un cu 5 locuri.

Principalele linii directoare cheie pentru a transforma un Volkswagen Passat 8 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de respectat dacă vrei pentru a-ți trece compania Volkswagen Passat 8 sau reclamă în 5 locuri:

 • Adăugați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Volkswagen Passat 8 la controlul tehnic pentru a verifica modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Raportați companiei dumneavoastră de asigurări despre schimbarea mașinii.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volkswagen Passat 7

Modificări care urmează să fie făcute asupra automobilului pentru a transforma un Volkswagen Passat 8 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Vom începe așadar conținutul nostru cu privire la transformarea unui Volkswagen Passat 8 2 locuri într-un 5 locuri, cu modificările care urmează să fie efectuate direct pe vehicul pentru a-i permite să fie stabilit ca Volkswagen Passat 8 5 locuri.

Transformă singur Volkswagen Passat de la 8 la 5 locuri

Dacă doriți să faceți majoritatea procesului pe cont propriu, ar trebui să știți că va fi dificil. În realitate, companiile auto fac transformarea așa-zisului „companie”/comercial Volkswagen Passat 8 ușoară doar pentru producători, iată explicațiile:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un profesionist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Passat 8 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Instalați kitul conform standardelor de strângere (cuplu)

Din toate aceste motive, este mai puțin dificil să întrebați un mecanic auto agreat care va efectua aceste acțiuni în conformitate cu specificațiile producătorului.

Dacă tot doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volkswagen Passat 8, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a obține piesele necesare și a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un profesionist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Passat 8 2 locuri într-un 5 locuri la un profesionist, ai făcut cea mai simplă rezoluție. In realitate, el va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese si iti va putea livra certificatul de conformitate si iti va permite sa faci urmatorii pasi fara cea mai mica presiune.

Demersurile administrative care ar trebui făcute pentru a converti un Volkswagen Passat 8 în 5 locuri

Acum că am trecut prin primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Passat 8 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, vom aborda acum pasul administrativ.

Weiterlesen:
Stergatorul blocat la Volkswagen Passat

Diferiții pași care trebuie executați pentru a avea Volkswagen Passat 8 2 locuri aprobat ca 5 locuri

.

Veți descoperi mai jos, diferiții pași de respectat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Passat 8 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Passat 8, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării auto , așa că va fi vital să respectați toți pașii cât mai curând posibil.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui automobil.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să depună mărturie despre modificarea numărului de locuri în Volkswagen Passat 8 li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs

Prețul conversiei unui Volkswagen Passat 8 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre costul pe care îl poate reprezenta trecerea unui Volkswagen Passat 8 2 locuri la 5 locuri, este important să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că la asta trebuie adăugat controlul tehnic, trecerea în mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândește-te bine înainte de a-ți cumpăra compania Volkswagen Passat 8 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru tine.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Passat 8, aruncați o privire la categoria Volkswagen Passat 8.

Legătura cu publicația principală