Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Volkswagen Passat 2 cu 7 locuri într-un cu 5 locuri?

Probabil că vă gândiți la primul dvs. autovehicul cu motor sau doriți să cumpărați o mașină nouă, dar nu știți cu adevărat ce model să alegeți. În timpul căutării mașinilor la mâna a doua, probabil ați observat că Volkswagen Passat 7 al „companiilor” sunt mult mai puțin costisitoare de cumpărat și pare a fi o ofertă atrăgătoare. Cu toate acestea, aceste Volkswagen Passat 7 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor necesita o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. O sa vedem in acest articol cum se transformă un Volkswagen Passat 2 cu 7 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom face o privire de ansamblu asupra liniilor directoare cheie esențiale care trebuie luate, apoi, vom vedea care sunt modificările de făcut asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt pașii administrativi pentru fi luat pentru a finaliza conversia companiei dumneavoastră Volkswagen Passat 7 într-un cu 5 locuri.

Principalii pași cheie pentru a transforma un Volkswagen Passat 7 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de urmat dacă doriți pentru a-ți trece compania Volkswagen Passat 7 sau reclamă în 5 locuri:

 • Montați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la companie
 • Du-ți Volkswagen Passat 7 la evaluarea tehnică pentru a valida modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Anunțați compania de asigurări despre schimbarea mașinii.
Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Passat 7?

Modificări care urmează să fie făcute la vehicul pentru a transforma un Volkswagen Passat 7 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Prin urmare, vom începe articolul nostru despre transformarea unui Volkswagen Passat 7 2 locuri într-un 5 locuri cu modificările care urmează să fie efectuate direct pe vehicul pentru a-i permite să fie recunoscut ca Volkswagen Passat 7 5 locuri.

Transformă singur Volkswagen Passat de la 7 la 5 locuri

Dacă vrei să faci cea mai mare parte a muncii singur, ar trebui să știi că va fi complicat. Într-adevăr, companiile fac transformarea așa-numitei „companie”/comerciale Volkswagen Passat 7 ușoară doar pentru producători, iată explicațiile:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un profesionist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Volkswagen Passat 7 într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Instalați kitul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toate aceste explicații, este mai puțin dificil să contactați un mecanic agreat care va efectua aceste acțiuni în conformitate cu specificațiile producătorului.

Dacă încă doriți să efectuați singur conversia noului dumneavoastră Volkswagen Passat 7, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a găsi piesele necesare și pentru a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un profesionist

Dacă vrei să-ți transformi Volkswagen Passat 7 2 locuri într-un 5 locuri la un profesionist, ai luat cea mai simplă decizie. Evident, va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese și vă va putea livra certificatul de conformitate și vă va lăsa să efectuați următorii pași fără nici cea mai mică teamă.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a transforma un Volkswagen Passat 7 în 5 locuri

Acum că am văzut primii pași tehnici în transformarea unui Volkswagen Passat 7 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, ne vom ocupa acum de acțiunea administrativă.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Volkswagen Passat?

Diferiții pași care trebuie parcurși pentru a avea Volkswagen Passat 7 2 locuri aprobat ca 5 locuri

.

Veți găsi mai jos, diferiții pași de urmat pentru a fi în regulă cu legea pentru a conduce Volkswagen Passat 7 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Volkswagen Passat 7, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării auto , așa că va fi crucial să urmați rapid toți pașii.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui vehicul.
 • Duceți vehiculul la mină pentru ca aceștia să depună mărturie despre modificarea numărului de locuri în Volkswagen Passat 7 li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs

Prețul conversiei unui Volkswagen Passat 7 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee bună despre costul pe care îl poate avea trecerea unui Volkswagen Passat 7 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit de locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 to 3500 de euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândește-te bine înainte de a-ți cumpăra compania Volkswagen Passat 7 sau o reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru tine.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Passat 7, accesați categoria noastră Volkswagen Passat 7.

Legătura cu publicația principală