Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Mini Countryman cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Cel mai probabil vă aflați în cazul achiziționării primei mașini sau doriți să cumpărați o mașină nouă, dar nu știți cu adevărat ce model să alegeți. În timpul căutării unei mașini la mâna a doua, cel mai probabil ați descoperit că Mini Countryman al „companiilor” este mai puțin costisitoare de cumpărat și pare a fi o ofertă atrăgătoare. Cu toate acestea, aceste Mini Countryman au doar 2 locuri și, prin urmare, vor implica o transformare pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom vedea în această pagină de conținut cum se transformă un Mini Countryman cu 2 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom face o scurtă explicație a celor mai importante linii directoare cheie care trebuie luate, apoi, vom vedea care sunt modificările de făcut asupra vehiculului, apoi într-o a doua etapă, care sunt etapele administrative de luat pentru a finaliza conversia companiei dvs. Mini Countryman într-un cu 5 locuri.

Principalele acțiuni cheie pentru a transforma un Mini Countryman cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de respectat dacă vrei să treci de compania ta Mini Countryman sau reclamă în 5 locuri:

 • Puneți scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Mini Countryman la testarea tehnică pentru a fi confirmate modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Raportați companiei dumneavoastră de asigurări despre schimbarea mașinii.
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Mini Countryman 2

Modificări de făcut la mașină pentru a transforma un Mini Countryman cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

În consecință, vom începe pagina noastră de conținut cu privire la transformarea unui Mini Countryman cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, cu modificările care urmează să fie efectuate direct pe vehicul pentru a-i permite să fie recunoscut ca Mini Countryman cu 5 locuri.

Transformă-l pe Mini Countryman în 5 locuri singur

If you want to do the majority of the work your self, you should know that it will be difficult. In truth, the producers make the transformation of the so-called “company”/commercial Mini Countryman easy only for the manufacturers, here are the reasons:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la vehicul de către un specialist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Mini Countryman într-un cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Montați setul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toate aceste explicații, este mai convenabil să contactați un atelier de reparații agreat care va întreprinde aceste acțiuni în conformitate cu specificațiile producătorului.

Dacă vrei totuși să faci singur transformarea noului tău Mini Countryman, contactați avariile auto din regiunea dvs pentru a găsi piesele necesare și a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia realizată de un specialist

Dacă vrei să-ți transformi Mini Countryman 2 locuri într-un 5 locuri la un specialist, ai făcut cea mai puțin complicată rezoluție. Evident, va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese si va va putea livra certificatul de conformitate si va va lasa sa realizati urmatorii pasi fara nici cea mai mica teama.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a transforma un Mini Countryman în 5 locuri

Acum că am descoperit primii pași tehnici în transformarea unui Mini Countryman cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, vom trece acum la pasul administrativ.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Mini Countryman 2?

Diferiții pași care trebuie efectuati pentru a avea Mini Countryman 2 locuri autorizate ca 5 locuri

.

Veți descoperi mai jos, diferiții pași de respectat pentru a fi în regulă cu legea pentru a vă conduce Mini Countryman transformat în 5 locuri…:

 • După modificările efectuate pe Mini Countryman, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi esențial să urmați toți pașii în curând.
 • Trebuie să aduci vehiculul pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui autoturism.
 • Take the vehicle to the mine so that they can confirm to the change in the number of seats in your Mini Countryman li>
 • Solicitați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dumneavoastră

Prețul conversiei unui Mini Countryman în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre costul pe care îl poate reprezenta trecerea unui Mini Countryman 2 locuri la 5 locuri, este important să știți că un kit de locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie între 2500 și 3500 de euro. și că la asta trebuie adăugat controlul tehnic, trecerea în mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândiți-vă bine înainte de a vă cumpăra compania sau o reclamă Mini Countryman, indiferent dacă este interesant financiar pentru dvs.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Mini Countryman, accesați categoria noastră Mini Countryman.

Legătura cu publicația principală