Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se transformă un Kia Picanto 2 cu 3 locuri într-un cu 5 locuri?

Probabil că ești în situația de a cumpăra primul tău autovehicul sau vrei să cumperi o mașină nouă, dar nu știi cu adevărat ce model să mergi. În timpul căutării mașinilor la mâna a doua, probabil ați observat că Kia Picanto 3 de „companii” sunt mai accesibile de cumpărat și pare a fi o ofertă atrăgătoare. Cu toate acestea, aceste Kia Picanto 3 au doar 2 locuri și, prin urmare, vor necesita o conversie pentru a vă permite să vă bucurați de ele ca pe o mașină clasică. Vom vedea în această pagină de conținut cum se transformă un Kia Picanto 2 cu 3 locuri într-un cu 5 locuri , pentru a face acest lucru, mai întâi, vom face o scurtă explicație a principalelor linii directoare cheie care ar trebui luate, apoi, vom vedea care sunt modificările de făcut la mașină, apoi într-o a doua etapă, care sunt demersurile administrative de luat pentru a finaliza conversia companiei dvs. Kia Picanto 3 într-un cu 5 locuri.

Principalele metode cheie pentru a converti un Kia Picanto 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

.

Iată lista principalelor linii de respectat dacă vrei pentru a trece de compania dvs. Kia Picanto 3 sau reclamă în 5 locuri:

 • Adăugați scaunele și centurile de siguranță lipsă.
 • Obțineți certificatul de conformitate de la producător
 • Du-ți Kia Picanto 3 la evaluarea tehnică pentru a valida modificările
 • Să-și conducă mașina prin controlul meu.
 • Anunțați compania de asigurări despre schimbarea mașinii.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Kia Picanto 3?

Modificări care urmează să fie făcute la vehicul pentru a transforma un Kia Picanto 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri

Prin urmare, vom începe pagina noastră de conținut cu privire la transformarea unui Kia Picanto 3 cu 2 locuri într-un cu 5 locuri, cu modificările care urmează să fie realizate direct pe mașină pentru a putea fi acceptată ca Kia Picanto 3 5 locuri. .

Transformați Kia Picanto de la 3 la 5 locuri numai

Dacă vrei să faci cea mai mare parte a muncii pe cont propriu, ar trebui să știi că va fi complicat. Într-adevăr, companiile fac transformarea așa-numitei „companie”/comercial Kia Picanto 3 ușoară doar pentru producători, iată motivele:

 • Va trebui să obțineți un certificat de conformitate, ceea ce va necesita o vizită la mașină de către un specialist.
 • Cumpărați un kit complet pentru a vă transforma Kia Picanto 3 într-unul cu 5 locuri (centuri/scaune)
 • Instalați kitul conform standardelor de strângere (cuplu)

Pentru toți acești factori, este mai puțin complicat să întrebi un atelier de reparații agreat care va executa aceste acțiuni în conformitate cu specificațiile producătorului.

Dacă tot doriți să întreprindeți singur transformarea noului dumneavoastră Kia Picanto 3, contactați avariile mașinii din zona dvs pentru a obține piesele necesare și a căuta informații despre producător legate de strângerea și montarea scaunelor și centurilor de siguranță.

Solicitați conversia efectuată de un specialist

Dacă vrei să-ți transformi Kia Picanto 3 2 locuri într-un 5 locuri la un specialist, ai luat cea mai puțin dificilă decizie. În realitate, el va avea un acces mult mai simplu la catalogul de piese și vă va putea emite certificatul de conformitate și vă va permite să efectuați următorii pași fără nici cea mai mică teamă.

Demersurile administrative care trebuie făcute pentru a transforma un Kia Picanto 3 în 5 locuri

Acum că am descoperit primii pași tehnici în transformarea unui Kia Picanto 3 2 locuri într-un 5 locuri, ne vom ocupa acum de pasul administrativ.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Kia Picanto 3?

Diferiții pași care trebuie parcurși pentru a avea Kia Picanto 3 2 locuri aprobate ca 5 locuri

.

Veți descoperi chiar mai jos, diferiții pași de respectat pentru a fi în regulă cu legea pentru a vă conduce Kia Picanto 3 transformat în 5 locuri..:

 • După modificările efectuate pe Kia Picanto 3, aveți la dispoziție o lună pentru a face o schimbare a înmatriculării mașinii , așa că va fi vital să respectați în curând toți pașii.
 • Trebuie să aduci mașina pentru a trece testul tehnic , care este obligatoriu în urma unei schimbări a unui vehicul.
 • Duceți mașina la mină, astfel încât să poată confirma modificarea numărului de locuri în Kia Picanto 3 li>
 • Căutați o nouă carte de înmatriculare a mașinii la prefectura dvs

Prețul conversiei unui Kia Picanto 3 în 5 locuri

În sfârșit, ultima parte, pentru a vă face o idee despre costul pe care îl poate genera trecerea unei Kia Picanto 3 2 locuri la 5 locuri, este necesar să știți că un kit locuri plus instalare vă va costa la un dealer în medie 2500 până la 3500. euro și că este crucial să adăugăm la asta controlul tehnic, trecerea la mină și înmatricularea mașinii noi. Așa că gândește-te bine înainte de a-ți cumpăra Kia Picanto 3 companie sau reclamă, indiferent dacă este interesant financiar pentru tine.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Kia Picanto 3, aruncați o privire la categoria Kia Picanto 3.

Legătura cu publicația principală