Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se tracta de Dacia Lodgy?

A avea un vehicul este la îndemână, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm foarte bine, de asemenea, cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Pe de altă parte, între o mașină care nu pornește dimineața și strica pe autostradă, consecințele vor fi destul de diferite. Cu toate acestea, o Dacia Lodgy care nu conduce este greu de mutat și singurul tratament este adesea să o remorcăm până la cel mai apropiat mecanic. În acest articol vă vom arăta conținutul cum să tractați o Dacia Lodgy, respectand legislatia si garantand securitatea maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire asupra regulilor de urmat atunci când tractați o Dacia Lodgy, apoi cum să tractați singur o Dacia Lodgy și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un specialist pentru a vă tracta mașina.

Regulile de urmat dacă doriți să tractați o Dacia Lodgy

Este cu adevărat posibil să-ți remorți mașina. Pe de altă parte, dacă vrei să intri tractarea unei Dacia Lodgy va trebui să urmați niște reguli. Vi le prezentăm chiar mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care veți tracta Dacia Lodgy vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați constant controlul ambelor vehicule, o viteză mare nu vă va permite să anticipați eventualele provocări și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Dacia Lodgy și mașina care o remorcă sunt aliniate corespunzător, pentru a păstra un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele vehicule.
 • Dacă Dacia Lodgy care este tractată nu are baterie, va trebui să folosiți o placă detașabilă conectată la prima mașină pentru a putea alerta șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Dacia Lodgy?

Cum să tractați singur o Dacia Lodgy

Acum că ai aflat regulile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Dacia Lodgy, vă vom învăța diferitele moduri de a face acest lucru:

 • Folosiți doar o bară de tractare pentru a tracta Dacia Lodgy, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt potrivite și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți mașina de remorcare. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți folosi unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a remorca Dacia Lodgy, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Verifică dacă ai două inele de remorcare pe vehicule, ceea ce vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă mașina de remorcare este mai grea decât mașina de tractat.
 • Să aibă semnalizare funcțională pe Dacia Lodgy care urmează să fie tractat.

Acestea sunt regulile de urmat dacă vrei tractați-vă Dacia Lodgy. Pe de altă parte, rețineți că această alternativă ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sugerăm să răsfoiți secțiunea următoare.

Solicitați tractarea Dacia Lodgy de către un specialist

.

Pentru a termina, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să remorcați Dacia Lodgy în condiții bune, rămâne soluția cea mai rațională, să apelați la o remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o opțiune costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor în mod total gratuit. Iată detaliile pe care trebuie să le verificați în contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul defecțiunii este în conformitate cu kilometrajul inclus în contractul dumneavoastră (în general parcurs mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Dacia Lodgy?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a remorca Dacia Lodgy in conditii bune.

Dacă mai aveți întrebări despre Dacia Lodgy, nu ezitați să consultați categoria noastră Dacia Lodgy.

Legătura cu publicația principală