Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volvo V60

Acordarea atenției mașinii tale este esențială în aceste vremuri moderne, de fapt, dacă nu faci întreținerea minimă a acesteia, sau dacă nu te gândești puțin la semnalele de anomalie, riscați foarte mult să descoperiți că mașina dvs. devine neplăcută. utilizare. Acesta este exact subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre simptomele care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Volvo V60? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla ce indică acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volvo V60? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Volvo V60:

Să începem ghidul nostru cu semnificația luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Volvo V60 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volvo V60?

Să începem pagina noastră de conținut cu interesul luminii de service de pe Volvo V60. Intenția acestui contor este de a vă anunța necesitatea de a efectua întreținerea Volvo V60, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Acest parametru va fi decis de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Volvo V60. Acest contor este adesea numit și lumină de serviciu pe Volvo V60 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volvo V60?

.

Când schimbați uleiul în zona de garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi informat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a efectua întreținerea Volvo V60 . Pe de altă parte, indiferent dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor din aceleași motive. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi Volvo V60, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai făcut întreținerea mașinii . Nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volvo V60.

Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Volvo V60

Cum se stinge lumina de service pe Volvo V60?

Acum să trecem la partea care aproape sigur ești cel mai interesat de această pagină de conținut, cum se stinge lumina de service pe Volvo V60? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii tale și opțiunile mașinii tale, doar îți vom oferi principalele metode de a reseta indicatorul de service al mașinii dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Volvo V60, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Volvo V60.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Volvo V60 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, cu contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul dispare.

stingeți lumina de service pe Volvo V60 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volvo V60, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în pagina noastră de conținut Volvo V60cum să citiți un cod de eroare pe Volvo V60.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volvo V60?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volvo V60:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procesul exact pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volvo V60, aruncați o privire la categoria Volvo V60.

Ссылка на основную публикацию