Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter

Acordarea atenției mașinii tale este necesară în prezent, de fapt, dacă nu faci serviciul minim de rutină al acesteia, sau dacă nu te uiți la semnale de anomalie, riscați puternic să vă vedeți mașina ofilindu-se. Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre indicațiile care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Transporter? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom vedea la ce corespunde acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Transporter? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Transporter:

Să începem ghidul nostru cu semnificația luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Transporter?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service pe Volkswagen Transporter. Scopul acestui contor este să vă avertizeze asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi determinată de producător. În general veți putea identifica această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Volkswagen Transporter. Acest contor este la fel de bine cunoscut ocazional ca și lumină de serviciu pe Volkswagen Transporter .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Transporter?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea vehiculului dumneavoastră Volkswagen Transporter . Cu toate acestea, indiferent dacă vă schimbați singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să revândi Volkswagen Transporter, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat întreținerea de rutină a mașinii . Nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 4?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter?

Acum să trecem la partea care, probabil, ești cel mai pasionat de acest articol, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii tale și opțiunile mașinii tale, doar îți vom oferi principalele tehnici de resetare a indicatorului de service al mașinii tale .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Volkswagen Transporter, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Volkswagen Transporter.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Volkswagen Transporter-ului tău datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient ca, motorul oprit, contactul pus, sa apasati butonul de deasupra comodo-ului pana cand va apare un rezervor cu o picatura de ulei pe tabloul de bord, tineti-l apasat pana cand martorul dispare.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Transporter folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Transporter, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Volkswagen Transportercum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 5 nu funcționează Volkswagen Transporter 5

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Transporter:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector