Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 6

Acordarea atenției vehiculului dvs. este importantă în zilele noastre, de fapt, dacă nu faceți cea mai mică întreținere a acestuia, sau dacă nu țineți cont de semnale de anomalie, riscați foarte mult să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre simptomele care îi deranjează cel mai mult pe proprietarii de mașini este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Transporter 6? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea la ce corespunde acest contor, apoi, într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să respectați pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Transporter 6? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Transporter 6:

Să începem ghidul nostru cu explicația luminii de service de pe tabloul de bord al Volkswagen Transporter 6 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Transporter 6?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service pe Volkswagen Transporter 6 dumneavoastră. Scopul acestui contor este să vă anunțe necesitatea de a efectua întreținerea Volkswagen Transporter 6, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul folosit, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi decisă de producător. Veți avea în general capacitatea de a recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat atunci când porniți Volkswagen Transporter 6. Acest contor este uneori cunoscut ca și lumină de serviciu pe Volkswagen Transporter 6 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Transporter 6?

.

Când schimbați uleiul în zona garajului dvs., trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi avertizat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Transporter 6 . Cu toate acestea, indiferent dacă vă faceți singuri schimbarea uleiului, va trebui să resetați acest contor din aceleași motive. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revindeți Volkswagen Transporter 6, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ați efectuat întreținerea vehiculului . Nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 6 ?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter 6?

Acum să trecem la partea care cu siguranță ești cel mai entuziasmat de acest articol, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter 6? Există câteva metode în funcție de anul mașinii dvs. și de opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele modalități de a reseta indicatorul de service al autovehiculului dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Volkswagen Transporter 6, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Volkswagen Transporter 6.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Volkswagen Transporter 6 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Transporter 6 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Transporter 6, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Volkswagen Transporter 6cum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Transporter 4?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Transporter 6:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți descoperi procesul exact pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector