Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 5

A ține un ochi pe mașina ta este esențială în aceste vremuri moderne, de fapt, dacă nu faci serviciul minim de rutină al acesteia, sau dacă nu ții cont de semne de anormalitate, riscați puternic să descoperiți mașina voastră ofilită. . Acesta este tocmai subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre simptomele care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Transporter 5? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi la ce corespunde acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Transporter 5? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Transporter 5:

Să începem ghidul nostru cu explicația luminii de service de pe tabloul de bord al Volkswagen Transporter 5 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Transporter 5?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service pe Volkswagen Transporter 5 dumneavoastră. Scopul acestui contor este să vă informeze asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Volkswagen Transporter 5, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi decis de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Volkswagen Transporter 5. Acest contor mai este denumit ocazional și lumină de serviciu pe Volkswagen Transporter 5 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Transporter 5?

.

Când schimbați uleiul în zona de garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Transporter 5 . Pe de altă parte, chiar dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să revândi Volkswagen Transporter 5, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al mașinii . Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Transporter 6, ce pot face?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter 5?

Acum să trecem la partea care probabil ești cel mai interesat de acest articol, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter 5? Există câteva metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile mașinii dvs., vă vom oferi doar principalele metode de a reseta indicatorul de service al mașinii dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Volkswagen Transporter 5, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Volkswagen Transporter 5.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Volkswagen Transporter 5 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, cu contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul dispare.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Transporter 5 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Transporter 5, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Volkswagen Transporter 5cum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen Transporter 5, ce să faci?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Transporter 5:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procesul exact pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service al mașinii. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector