Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Transporter 4

Acordarea atenției vehiculului dvs. este importantă în prezent, de fapt, dacă nu efectuați cel mai mic serviciu de rutină al acestuia sau dacă nu țineți cont de semne de anomalie, riscați foarte mult să vă vedeți mașina ofilindu-se. Acesta este exact subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre indicațiile care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Transporter 4? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea ce indică acest contor, apoi, într-un al doilea pas, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Transporter 4? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Transporter 4:

Să începem ghidul nostru cu semnificația luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Volkswagen Transporter 4 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Transporter 4?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de service de pe Volkswagen Transporter 4. Intenția acestui contor este de a vă anunța necesitatea de a efectua întreținerea de rutină a Volkswagen Transporter 4, adică înlocuirea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi determinat de producător. În general veți putea identifica această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat atunci când porniți Volkswagen Transporter 4. Acest contor este la fel de cunoscut ca și lumină de serviciu pe Volkswagen Transporter 4 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Transporter 4?

.

Când înlocuiți uleiul de către mecanic, acesta ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi informat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Transporter 4 . Cu toate acestea, indiferent dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceleași cauze. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revindeți Volkswagen Transporter 4, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ați efectuat întreținerea de rutină a vehiculului . Nu ezitați să consultați conținutul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volkswagen Transporter 4, ce să faci?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter 4?

Acum să trecem la partea care vă interesează cel mai mult acest conținut, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Transporter 4? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele metode de a reseta indicatorul de service al autovehiculului dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Volkswagen Transporter 4, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Volkswagen Transporter 4.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Volkswagen Transporter 4 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient ca, motorul oprit, contactul pus, sa apasati butonul de deasupra comodo-ului pana cand va apare un rezervor cu o picatura de ulei pe tabloul de bord, tineti-l apasat pana cand martorul dispare.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Transporter 4 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Transporter 4, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Volkswagen Transporter 4cum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor la Volkswagen Transporter?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Transporter 4:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector