Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Touran

Urmărirea autovehiculului este imperativă în zilele noastre, de fapt, dacă nu efectuați cel mai mic serviciu de rutină sau dacă nu vă gândiți la semnale de anomalie, riscați ferm să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. . Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre semnele care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service la Volkswagen Touran? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea ce înseamnă acest contor, apoi, într-un al doilea pas, procedura de care trebuie să respectați pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Touran? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Touran:

Să începem ghidul nostru cu explicația luminii de service de pe bordul Volkswagen Touran .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Touran?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de service de pe Volkswagen Touran. Scopul acestui contor este de a vă anunța necesitatea de a efectua întreținerea de rutină a Volkswagen Touran, adică schimbarea uleiului. Pe baza tipului de motor al autovehiculului dvs. și a uleiului folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi decis de producător. Veți avea în general capacitatea de a percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Volkswagen Touran. Acest contor este uneori numit și lumină de serviciu la Volkswagen Touran .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Touran?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Touran . Pe de altă parte, chiar dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor din aceleași motive. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revindeți Volkswagen Touran, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ați efectuat întreținerea de rutină a vehiculului . Nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Touran?

Acum să trecem la partea care vă interesează cel mai mult acest conținut, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Touran? Există câteva metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele tehnici de resetare a indicatorului de service al autovehiculului dumneavoastră .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Volkswagen Touran, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Volkswagen Touran.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Volkswagen Touran datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Touran folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Touran, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Volkswagen Tourancum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Touran

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Touran:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector