Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Touran 3

Urmărirea mașinii tale este imperativă în zilele noastre, de fapt, dacă nu faci cel mai mic serviciu de rutină sau dacă nu te uiți la semne de anomalie, riști cu fermitate să-ți vezi mașina ofilindu-se. Tocmai acesta este subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre indicațiile care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Touran 3? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea la ce corespunde acest contor, apoi într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Touran 3? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Touran 3:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Volkswagen Touran 3 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Touran 3?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de service de pe Volkswagen Touran 3. Scopul acestui contor este să vă informeze asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Volkswagen Touran 3, adică înlocuirea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Acest parametru va fi decis de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat atunci când porniți Volkswagen Touran 3. Acest contor mai este numit uneori și lumină de serviciu pe Volkswagen Touran 3 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Touran 3?

.

Când înlocuiți uleiul în zona de garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Touran 3 . Pe de altă parte, chiar dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revindeți Volkswagen Touran 3, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ați efectuat întreținerea de rutină a automobilului . Nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Touran?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Touran 3?

Acum să trecem la partea care cel mai probabil ești cel mai interesat de acest conținut, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Touran 3? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii și opțiunile mașinii dvs., noi vă vom oferi doar principalele metode de a reseta indicatorul de service al mașinii dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Volkswagen Touran 3, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Volkswagen Touran 3.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Volkswagen Touran 3 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, cu contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul dispare.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Touran 3 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O tehnică care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Touran 3, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Volkswagen Touran 3cum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Volkswagen Touran 2?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Touran 3:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector