Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Volkswagen Touran 2

Acordarea atenției vehiculului dvs. este importantă în zilele noastre, de fapt, dacă nu faceți serviciul minim de rutină al acestuia, sau dacă nu țineți cont de semne de anomalie, riscați foarte mult să vă vedeți mașina devenind neplăcut de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care îl vom discuta astăzi, unul dintre indicațiile care deranjează cel mai mult șoferii este contorul de înlocuire a uleiului, cum să stingi lumina de service pe Volkswagen Touran 2? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea ce indică acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Volkswagen Touran 2? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Volkswagen Touran 2:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Volkswagen Touran 2 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Volkswagen Touran 2?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service de pe Volkswagen Touran 2. Intenția acestui contor este să vă avertizeze asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Volkswagen Touran 2, adică înlocuirea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi determinat de producător. În general veți putea identifica această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat atunci când porniți Volkswagen Touran 2. Acest contor mai este numit uneori și lumină de serviciu pe Volkswagen Touran 2 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Volkswagen Touran 2?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi alertat când trebuie să faceți următoarea schimbare a uleiului și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Volkswagen Touran 2 . Pe de altă parte, chiar dacă înlocuiți singur uleiul, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să revândi Volkswagen Touran 2, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al vehiculului . Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Touran?

Cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Touran 2?

Acum să trecem la partea care, probabil, ești cel mai pasionat de acest articol, cum se stinge lumina de service pe Volkswagen Touran 2? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii tale și opțiunile mașinii tale, doar îți vom oferi principalele modalități de a reseta indicatorul de service al mașinii dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Volkswagen Touran 2, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Volkswagen Touran 2.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Volkswagen Touran 2 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când un rezervor cu o picătură de ulei apare pe tabloul de bord, ține-l apăsat până se stinge martorul.

stingeți lumina de service pe Volkswagen Touran 2 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O tehnică care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Volkswagen Touran 2, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Volkswagen Touran 2cum să citiți un cod de eroare pe Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Touran 2?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Volkswagen Touran 2:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți descoperi procesul exact pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector