Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Suzuki Sx4

Acordarea atenției automobilului tău este importantă în zilele noastre, de fapt, dacă nu faci o întreținere minimă a acestuia, sau dacă nu ții cont de semne de anomalie, riscați puternic să descoperiți că mașina dumneavoastră se ofilește. Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre simptomele care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de serviciu pe Suzuki Sx4? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom afla ce indică acest contor, apoi, într-un al doilea pas, procedura de care trebuie să respectați pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Suzuki Sx4? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Suzuki Sx4:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Suzuki Sx4 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Suzuki Sx4?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de serviciu pe Suzuki Sx4 dumneavoastră. Scopul acestui contor este de a vă avertiza asupra necesității de a efectua întreținerea Suzuki Sx4, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi determinată de producător. În general, veți putea recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat când porniți Suzuki Sx4. Acest contor este, de asemenea, ocazional numit lumină de serviciu pe Suzuki Sx4 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Suzuki Sx4?

.

Când schimbați uleiul în zona de garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Suzuki Sx4 . Cu toate acestea, indiferent dacă vă faceți singuri schimbarea uleiului, va trebui să resetați acest contor din aceleași cauze. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi Suzuki Sx4, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat întreținerea automobilului . Nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Suzuki Sx4.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Suzuki Sx4?

Cum să sting lumina de service pe Suzuki Sx4?

Acum să trecem la partea care cel mai probabil ești cel mai interesat de acest articol, cum se sting lumina de service pe Suzuki Sx4? Există mai multe metode în funcție de anul mașinii tale și de opțiunile mașinii tale, noi doar ți le oferim principalele soluții pentru a reseta indicatorul de service al mașinii tale .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Suzuki Sx4, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Suzuki Sx4.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a lui Suzuki Sx4 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe Suzuki Sx4 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O tehnică care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Suzuki Sx4, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Suzuki Sx4cum să citiți un cod de eroare pe Suzuki Sx4.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Suzuki Sx4?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Suzuki Sx4:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Suzuki Sx4, accesați categoria noastră Suzuki Sx4.

Legătura cu publicația principală