Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Renault Scenic 4

Să ții un ochi pe vehiculul tău este esențial în aceste vremuri moderne, evident, dacă nu faci cea mai mică întreținere a acestuia, sau dacă nu ții cont de semne de anomalie, riscați puternic să descoperiți mașina voastră ofilind. Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre semnele care deranjează cel mai mult proprietarii de mașini este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Renault Scenic 4? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom descoperi la ce corespunde acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Renault Scenic 4? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Renault Scenic 4:

Să începem ghidul nostru cu semnificația luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Renault Scenic 4 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Renault Scenic 4?

Să începem conținutul nostru cu interesul luminii de service pe Renault Scenic 4 dumneavoastră. Scopul acestui contor este să vă avertizeze asupra necesității de a efectua întreținerea Renault Scenic 4, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Acest parametru va fi decis de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează atunci când porniți Renault Scenic 4. Acest contor este, de asemenea, adesea numit lumină de serviciu pe Renault Scenic 4 .

De ce resetați lumina de service la zero pe Renault Scenic 4?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi informat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Renault Scenic 4 . Cu toate acestea, chiar dacă vă schimbați singur uleiul, va trebui să resetați acest contor din aceleași motive. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi Renault Scenic 4, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat întreținerea vehiculului . Nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Renault Scenic 4.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Renault Scenic, ce să faci?

Cum se stinge lumina de service pe Renault Scenic 4?

Acum să trecem la partea în care cu siguranță ești cel mai entuziasmat de acest conținut, cum se sting lumina de service pe Renault Scenic 4? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii și opțiunile mașinii dvs., noi vă vom oferi doar principalele modalități de a reseta indicatorul de service al mașinii dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Renault Scenic 4, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Renault Scenic 4.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua posibilitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Renault Scenic 4 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe Renault Scenic 4 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O tehnică care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Renault Scenic 4, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în conținutul nostru Renault Scenic 4cum să citiți un cod de eroare pe Renault Scenic 4.

Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs la Renault Scenic

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Renault Scenic 4:

În cele din urmă, poate părea evident, dar procesul exact pentru modelul dvs. de mașină îl veți găsi în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Scenic 4, aruncați o privire la categoria Renault Scenic 4.

Legătura cu publicația principală