Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Renault Scenic 2

Acordarea atenției automobilului dvs. este necesară în zilele noastre, evident, dacă nu efectuați cea mai mică întreținere de rutină a acestuia, sau dacă nu țineți cont de semne de anomalie, riscați foarte mult să descoperiți că mașina dvs. devine neplăcută de utilizat. Acesta este exact subiectul pe care ne vom concentra astăzi, unul dintre semnele care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Renault Scenic 2? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom descoperi ce înseamnă acest contor, apoi într-un al doilea pas, procedura de urmat pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Renault Scenic 2? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Renault Scenic 2:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Renault Scenic 2 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Renault Scenic 2?

Să începem articolul nostru cu interesul luminii de service pe Renault Scenic 2 dumneavoastră. Scopul acestui contor este să vă avertizeze asupra necesității de a efectua întreținerea de rutină a Renault Scenic 2, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Această variabilă va fi determinată de producător. În general, veți putea recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează atunci când porniți Renault Scenic 2. Acest contor este, de asemenea, ocazional numit lumină de serviciu pe Renault Scenic 2 .

De ce resetați lumina de service la zero pe Renault Scenic 2?

.

Când schimbați uleiul în zona de garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi avertizat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Renault Scenic 2 . Pe de altă parte, chiar dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi Renault Scenic 2, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat service-ul de rutină al automobilului . Nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Renault Scenic 2.

Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Renault Scenic 4?

Cum se stinge lumina de service pe Renault Scenic 2?

Acum să trecem la partea care vă interesează cel mai mult acest articol, cum se sting lumina de service pe Renault Scenic 2? Există câteva metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele metode de a reseta indicatorul de service al autovehiculului dvs .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Renault Scenic 2, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Renault Scenic 2.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua oportunitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Renault Scenic 2 datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când un rezervor cu o picătură de ulei apare pe tabloul de bord, ține-l apăsat până se stinge martorul.

stingeți lumina de service pe Renault Scenic 2 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Renault Scenic 2, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în articolul nostru Renault Scenic 2cum să citiți un cod de eroare pe Renault Scenic 2.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Renault Scenic ?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Renault Scenic 2:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procedura exactă pentru modelul dvs. de mașină în manualul de service auto. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Renault Scenic 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Renault Scenic 2.

Legătura cu publicația principală