Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Mercedes Benz E Class

A fi cu ochii pe vehiculul tău este esențial în zilele noastre, de fapt, dacă nu îi faci întreținerea minimă sau dacă nu te uiți la semne de anomalie, riști ferm să-ți vezi mașina ofilindu-se. Tocmai acesta este subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre semnele care îi deranjează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de serviciu pe Mercedes Benz E Class? Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom vedea ce indică acest contor, apoi, într-un al doilea pas, procedura de care trebuie să respectați pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Mercedes Benz E Class? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu Mercedes Benz E Class:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al Mercedes Benz Clasa E .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Mercedes Benz E Class?

Să începem pagina noastră de conținut cu interesul luminii de service pe Mercedes Benz Clasa E. Scopul acestui contor este de a vă anunța necesitatea de a efectua întreținerea Mercedes Benz E Class, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Această variabilă va fi decisă de producător. În general veți putea percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Mercedes Benz E Class. Acest contor este adesea numit și lumină de serviciu pe Mercedes Benz Clasa E .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Mercedes Benz E Class?

.

Când schimbați uleiul în zona de garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi avertizat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Mercedes Benz E Class . Pe de altă parte, indiferent dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor pentru aceiași factori. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți revinzi Mercedes Benz Clasa E, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai făcut întreținerea vehiculului . Nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Mercedes Benz E Class.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Mercedes Classe E, ce pot face?

Cum se stinge lumina de serviciu pe Mercedes Benz E Class?

Acum să trecem la partea care cel mai probabil ești cel mai interesat de această pagină de conținut, cum se stinge lumina de service pe Mercedes Benz E Class? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii și opțiunile mașinii dvs., noi vă vom oferi doar principalele tehnici de resetare a indicatorului de service al mașinii tale .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe Mercedes Benz Clasa E, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu Mercedes Benz E Class.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua oportunitate, vei putea stinge lumina de serviciu a Mercedes Benz Clasa E datorită comodoului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe Mercedes Benz E Class folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O metodă care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Mercedes Benz E Class, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în pagina noastră de conținut Mercedes Benz E Classhow pentru a citi un cod de eroare pe Mercedes Benz E Class.

Weiterlesen:
Mercedes Classe E CARE INTREAZĂ în modul limp

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Mercedes Benz Clasa E:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procesul exact pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Benz E Class, aruncați o privire la categoria Mercedes Benz E Class.

Legătura cu publicația principală