Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se stinge lumina de serviciu Audi A5

Urmărirea autovehiculului este necesară în zilele noastre, într-adevăr, dacă nu-i faci întreținerea minimă sau dacă nu ții cont de semnale de anomalie, riscați puternic să descoperiți că mașina îți ofilește. Exact acesta este subiectul pe care urmează să îl discutăm astăzi, unul dintre indicațiile care deranjează cei mai mulți șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să stingi lumina de service pe Audi A5? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom afla ce înseamnă acest contor, apoi, într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să rămâi pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe Audi A5? .

Beneficiul și funcționarea luminii de serviciu Audi A5:

Să începem ghidul nostru cu explicația luminii de service de pe tabloul de bord al Audi A5 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe Audi A5?

Să începem pagina noastră de conținut cu interesul luminii de service de pe Audi A5. Intenția acestui contor este de a vă avertiza asupra necesității de a efectua întreținerea Audi A5, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al autovehiculului dvs. și de uleiul folosit, va trebui să realizați acest lucru la fiecare 15 / 000 / 20 km… Acest parametru va fi determinat de producător. Veți avea în general capacitatea de a percepe această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care se afișează când porniți Audi A5. Acest contor este, de asemenea, adesea numit lumina de service pe Audi A5 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe Audi A5?

.

Când schimbați uleiul în zona de garaj, trebuie să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi anunțat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât lumina de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea Audi A5 . Cu toate acestea, indiferent dacă vă faceți singuri schimbarea uleiului, va trebui să resetați acest contor din aceleași cauze. Ultima posibilitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi Audi A5, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai efectuat întreținerea vehiculului . Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe Audi A5.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Audi A5 mea?

Cum se stinge lumina de service pe Audi A5?

Acum să trecem la partea care cu siguranță ești cel mai interesat de această pagină de conținut, cum se sting lumina de service pe Audi A5? Există câteva metode bazate pe anul mașinii dvs. și opțiunile autovehiculului dvs., vă vom oferi doar principalele soluții pentru a reseta indicatorul de service al autovehiculului dumneavoastră .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Primul remediu, puteți încerca autovehiculul oprit prin apăsarea butonului contorului de parcurs de pe Audi A5, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă această procedură este compatibilă cu Audi A5.

stinge lumina de serviciu prin alerta de viraj comodo:

A doua posibilitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a Audi A5-ului tău datorită comodo-ului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul pus, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când un rezervor cu o picătură de ulei apare pe tabloul de bord, ține-l apăsat până se stinge martorul.

stingeți lumina de service pe Audi A5 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a Audi A5, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în pagina noastră de conținut Audi A5cum să citiți un cod de eroare pe Audi A5.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Audi A5, ce să fac?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al Audi A5:

În cele din urmă, poate părea evident, dar veți găsi procesul exact pentru modelul de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Audi A5, accesați categoria noastră Audi A5.

Legătura cu publicația principală