Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se sting lumina de serviciu volvo xc70

Acordarea atenției autovehiculului tău este importantă în zilele noastre, evident, dacă nu îi faci întreținerea minimă, sau dacă nu iei în calcul semnele de anomalie, riști ferm să descoperi că mașina îți devine neplăcută de utilizat. Acesta este exact subiectul despre care vom vorbi astăzi, unul dintre semnele care îi afectează cel mai mult pe șoferi este contorul de schimb de ulei, cum să sting lumina de service pe volvo xc70? Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom afla ce indică acest contor, apoi, într-o a doua etapă, procedura de care trebuie să respectați pentru a efectua o resetare a indicatorului de service pe volvo xc70? .

Interesul și funcționarea luminii de serviciu volvo xc70:

Să începem ghidul nostru cu interpretarea luminii de serviciu de pe tabloul de bord al volvo xc70 .

Ce înseamnă indicatorul luminos de service de pe volvo xc70?

Să începem pagina noastră de conținut cu interesul luminii de serviciu de pe volvo xc70. Scopul acestui contor este de a vă informa asupra necesității de a efectua întreținerea volvo xc70, adică schimbarea uleiului. În funcție de tipul de motor al mașinii dvs. și de uleiul folosit, va trebui să faceți acest lucru la fiecare 15, 000 / 20, 000 / 30, 000 km… Acest parametru va fi decis de producător. Veți avea în general capacitatea de a recunoaște această lumină de avertizare deoarece este materializată sub forma unei chei plate pe tabloul de bord care este afișat când porniți volvo xc70. Acest contor este adesea cunoscut și sub numele de lumina de serviciu pe volvo xc70 .

De ce să resetați lumina de service la zero pe volvo xc70?

.

Când înlocuiți uleiul de către garaj, ar trebui să resetați această lumină, astfel încât să puteți fi alertat când trebuie să faceți următoarea schimbare de ulei și astfel încât ledul de service se aprinde când ajungeți la ora pentru a face întreținerea volvo xc70 . Pe de altă parte, chiar dacă îți faci singur schimbul de ulei, va trebui să resetați acest contor din aceleași cauze. Ultima oportunitate, Îți faci singur schimbul de ulei și vrei să-ți vinzi volvo xc70, este mai bine ca viitorul cumpărător să fie sigur că ai făcut întreținerea vehiculului . Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut despre ce ulei să alegeți pentru a-și efectua schimbarea uleiului pe volvo xc70.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerării volvo xc70

Cum sting lumina de service pe volvo xc70?

Acum să trecem la partea care cu siguranță ești cel mai entuziasmat de această pagină de conținut, cum se sting lumina de service pe volvo xc70? Există mai multe metode bazate pe anul mașinii și opțiunile mașinii dvs., noi vă vom oferi doar principalele tehnici de resetare a indicatorului de service al mașinii tale .

stinge lumina de serviciu cu butonul contorului de parcurs:

Prima soluție, poți încerca opriți mașina apăsând butonul contorului de parcurs de pe volvo xc70, apoi porniți contactul și lăsați butonul să fie apăsat timp de 10 secunde. Va trebui doar să opriți contactul și să porniți vehiculul pentru a verifica dacă acest proces este compatibil cu volvo xc70.

stinge lumina de serviciu prin semnalizatorul comodo:

A doua oportunitate, vei avea capacitatea de a stinge lumina de serviciu a volvo xc70 datorită comodo-ului intermitent al acestuia . Va fi suficient pentru tine, cu motorul oprit, contactul cuplat, să apeși butonul de deasupra comodo-ului până când pe bord apare un rezervor cu o picătură de ulei, ține-l apăsat până când martorul se stinge.

stingeți lumina de service pe volvo xc70 folosind un instrument de diagnosticare OBD:

.

O abordare care va funcționa pentru toate modelele, dar necesită un instrument de diagnosticare. Poti datorită mufei de diagnosticare a volvo xc70, resetați indicatorul de scurgere acționând pe computerul acestuia . Veți avea nevoie de un instrument OBD, care vă va costa între 10 și 50 de euro, puteți descoperi cum să îl utilizați în pagina noastră de conținut volvo xc70cum să citiți un cod de eroare pe volvo xc70.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la volvo xc70?

Opriți lumina de service folosind manualul de service al volvo xc70:

În cele din urmă, poate părea logic, dar veți găsi procesul exact pentru modelul dvs. de vehicul în manualul de service al vehiculului. Dacă niciuna dintre tehnicile noastre nu funcționează, vă rugăm să aruncați o privire.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre volvo xc70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo xc70.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector