Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 6?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, probabil că ești dispus să gestioneze cea mai mare parte a lucrărilor care urmează să fie finalizate la Volkswagen Transporter 6, dar unele sunt mai complicate decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau elemente ale corpului pentru a accesa componenta la care doriți să lucrați. Am dori să vă ajutăm în această operațiune. De aceea pe această pagină web vom afla cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 6. Această operațiune nu este foarte complicată și ar trebui să aveți capacitatea de a o face cu puține echipamente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom descoperi cum să scoatem bara de protecție din față a Volkswagen Transporter 6, apoi cum să scoatem bara de protecție din spate a acestuia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Volkswagen Transporter 6

Deci, să începem conținutul nostru cu bara de protecție din față a Volkswagen Transporter 6. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată care sunt pașii simpli pe care va trebui să-i urmezi pentru a dezasambla bara de protecție a Volkswagen Transporter 6 în bune condiții:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, te încurajăm să-ți pui Volkswagen Transporter 6 pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea cel mai bun acces la toată bara față.
 • Deschideți capota vehiculului dvs: Pare evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Îndepărtați pasajele roților: se mai numesc și aripile, dar o vor face ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara din față a Volkswagen Transporter 6. În funcție de caracteristicile autovehiculului dvs. și de anul modelului dvs., veți avea și posibilitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți. cu grijă, cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care etanșează bara din față a Volkswagen Transporter 6 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să treceți sub Volkswagen Transporter 6 pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, aproape sigur ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a evita ca acesta să fie zgâriat prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Transporter 6 zdrăngănește când este rece

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Transporter 6, pentru a-l pune la loc urmează pașii în direcția opusă.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen Transporter 6

Și acum, indiferent dacă procesul este destul de similar, ne vom uita la cazul demontării barei de protecție din spate de pe Volkswagen Transporter 6. Pentru fiecare pas pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi doar punctele principale, consultați partea 1 dacă aveți aveți incertitudini sau întrebări pentru mai multe detalii.

 • Începeți prin a efectua același prim pas, adică ridicați-vă Volkswagen Transporter 6 și scoateți roțile din spate pentru a avea o zonă optimă de lucru pentru a îndepărta fără probleme bara de protecție a Volkswagen Transporter 6.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Transporter 6 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Volkswagen Transporter 6.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen Transporter 6.
 • În același timp, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Transporter 6, urmati aceeasi operatie ca si pentru bara fata

Aici, ați descoperit prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 6 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate tehnicile sunt mai mult sau mai puțin aceleași și este suficient să ai grijă ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Volkswagen Transporter 5?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию