Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 5?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, cu siguranță ești dispus să se ocupe de majoritatea lucrărilor care trebuie efectuate la Volkswagen Transporter 5, dar unele sunt mai complexe decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau părți ale corpului pentru a accesa componenta pe care doriți să o operați. Vrem să vă ajutăm în acest proces. De aceea pe această pagină web vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 5. Această sarcină nu este foarte complexă și ar trebui să aveți capacitatea de a o face cu puține echipamente. Pentru asta, mai întâi vom descoperi cum să scoți bara de protecție din față a Volkswagen Transporter 5, apoi cum să scoți bara de protecție din spate a acestuia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Volkswagen Transporter 5

Așadar, să începem conținutul nostru cu bara de protecție din față a Volkswagen Transporter 5. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii pe care va trebui să-i urmezi pentru a putea dezasambla bara de protecție a Volkswagen Transporter 5 în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, te încurajăm să-ți pui Volkswagen Transporter 5 pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea un acces bun la toată bara față.
 • Deschideți capota autovehiculului dvs: Pare evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: se mai numesc și aripi, dar vor ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara din față a Volkswagen Transporter 5. În funcție de caracteristicile autovehiculului și de anul modelului dvs., veți avea și posibilitatea de a găsi capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți. cu grijă, cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile din spatele apărătoarei de noroi și care fixează bara din față a Volkswagen Transporter 5 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să treceți sub Volkswagen Transporter 5 pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul autovehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Fii sigur că tu deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, aproape sigur ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a preveni zgârierea atingând solul.
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Transporter 6?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Transporter 5, pentru a-l reasambla urmați pașii în sens invers.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen Transporter 5

Și acum, indiferent dacă procedura este sau nu destul de identică, vom arunca o privire la cazul demontării barei de protecție din spate de pe Volkswagen Transporter 5. Pentru fiecare pas pentru a nu ne repeta, vă vom oferi exclusiv liniile generale, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a face același prim pas, adică ridicați-vă Volkswagen Transporter 5 și scoateți-vă roțile din spate pentru a putea avea o zonă de lucru ideală pentru a îndepărta senin bara de protecție a Volkswagen Transporter 5.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Transporter 5 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a face mai puțin dificilă îndepărtarea barei de protecție de pe Volkswagen Transporter 5.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen Transporter 5.
 • În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Transporter 5, urmati aceeasi tehnica ca pentru bara fata

Aici, ați învățat prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 5 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate solutiile sunt aproape aceleasi si este suficient sa ai grija ca totul sa mearga bine.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 5 trage spre stânga, ce să fac?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector