Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 4?

Dacă sunteți un pic de do-it-yourself, probabil că sunteți dorind să se ocupe de cea mai mare parte a întreținerii care trebuie efectuate pe Volkswagen Transporter 4, dar unele sunt mai complicate decât altele și necesită îndepărtarea părților sau componentelor corpului pentru a accesa piesa pe care doriți să o operați. Ne dorim foarte mult să vă ajutăm în această operațiune. De aceea, în acest articol vom descoperi cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 4. Această operațiune nu este foarte complicată și ar trebui să o poți face cu puține instrumente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Volkswagen Transporter 4, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acestuia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Volkswagen Transporter 4

Așadar, să începem conținutul articolului nostru cu bara față a Volkswagen Transporter 4. Pentru a o scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le respectați pentru a putea dezasambla bara de protecție a Volkswagen Transporter 4 în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, te încurajăm să ridici Volkswagen Transporter 4 și să scoți roțile din față pentru a avea un acces bun la toată bara față.
 • Deschide capota mașinii tale: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: sunt identificate și ca aripi, dar vor fi ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara din față a Volkswagen Transporter 4. În funcție de caracteristicile mașinii și de anul modelului dvs., veți putea găsi și capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți cu atenție. cu o șurubelniță mare și plată și folosiți o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care blochează bara de protecție din față a Volkswagen Transporter 4 pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să mergeți sub Volkswagen Transporter 4 pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul mașinii, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului plăcii și a senzorului de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, poate ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a preveni zgârierea atingând solul.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 4 nu funcționează Volkswagen Transporter 4

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Transporter 4, pentru a-l reasambla, respectați pașii în direcția opusă.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen Transporter 4

Și pentru a încheia, indiferent dacă procesul este destul de echivalent, vom arunca o privire la cazul demontării barei de protecție din spate de pe Volkswagen Transporter 4. Pentru fiecare pas pentru a nu ne repeta, vă vom oferi doar liniile generale, consultați partea 1 dacă aveți îndoieli sau întrebări pentru mai multe detalii.

 • Începeți prin a executa același prim pas, adică ridicați-vă Volkswagen Transporter 4 și scoateți roțile din spate pentru a putea avea un spațiu de lucru ideal pentru a scoate bara de protecție a Volkswagen Transporter 4 fără probleme.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Transporter 4 pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de pe Volkswagen Transporter 4.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen Transporter 4.
 • În același timp, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Transporter 4, respectați aceeași tehnică ca și pentru bara față

Aici, ați descoperit prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Transporter 4 indiferent dacă este cea din față sau cea din spate abordările sunt cam aceleași și este suficient să fii meticulos pentru ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 4?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector