Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Fox?

Dacă ești un pic de do-it-yourself, aproape sigur că ești dorind să gestioneze cea mai mare parte a întreținerii care trebuie făcute pe Volkswagen Fox, dar unele sunt mai complexe decât altele și necesită îndepărtarea unor părți sau părți ale corpului pentru a accesa piesa pe care doriți să o operați. Ne dorim cu adevărat să vă ajutăm în această sarcină. De aceea, în acest articol vom vedea cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Fox. Această sarcină nu este foarte complexă și ar trebui să o puteți face cu puține echipamente. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea cum să scoatem bara de protecție din față a Volkswagen Fox, apoi cum să scoatem bara de protecție spate a acesteia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Volkswagen Fox

Deci, să începem documentul nostru cu bara de protecție față a Volkswagen Fox. Pentru a-l îndepărta, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată instrucțiunile pe care va trebui să le respectați pentru a putea dezasambla bara de protecție a lui Volkswagen Fox în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai confortabil, te încurajăm să-ți pui Volkswagen Fox pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea un acces bun la toată bara față.
 • Deschide capota mașinii tale: Ar părea evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Îndepărtați pasajele roților: se mai numesc și aripi, dar vor ia în cale și te împiedică să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție din față a Volkswagen Fox. În funcție de caracteristicile automobilului și de anul modelului dvs., veți avea și capacitatea de a găsi capse, pentru a face acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți delicat cu o șurubelniță mare și plată și să folosiți o pârghie. pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care etanșează bara din față a Volkswagen Fox pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motorului.
 • Acum este timpul să treceți sub Volkswagen Fox pentru a deșuruba șuruburile care sunt pe șasiul automobilului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului cu placă și senzorul de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, probabil că ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să lucrați cu un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Volkswagen Fox?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen Fox, pentru a-l pune la loc, respectați pașii în sens invers.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen Fox

Și pentru a încheia, indiferent dacă operațiunea este destul de echivalentă, vom verifica cazul demontării barei de protecție spate de pe Volkswagen Fox. Pentru fiecare etapă, pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi exclusiv punctele importante, consultați partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a face aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Volkswagen Fox și scoateți-vă roțile din spate pentru a putea avea o zonă de lucru optimă pentru a îndepărta senin bara de protecție a lui Volkswagen Fox.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen Fox pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de la Volkswagen Fox.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen Fox.
 • În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier, dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de pe Volkswagen Fox, respectați aceeași procedură ca și pentru bara față

Aici, ați învățat prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen Fox indiferent dacă este cea din față sau cea din spate căile sunt cam aceleași și este suficient să fii atent ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată la Volkswagen Fox?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Fox, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Fox.

Legătura cu publicația principală