Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen California?

Dacă ești o persoană puțin la îndemână, aproape sigur că ești dornici să se ocupe de marea majoritate a serviciilor care trebuie realizate pe Volkswagen California, dar unele sunt mai complicate decât altele și necesită îndepărtarea părților sau componentelor corpului pentru a accesa piesa la care doriți să lucrați. Am dori să vă ajutăm în această operațiune. De aceea astăzi vom descoperi cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen California. Această acțiune nu este foarte complicată și ar trebui să o puteți face cu puține instrumente. Pentru asta, mai întâi vom descoperi cum să scoți bara de protecție din față a Volkswagen-ului tău California, apoi cum să scoți bara de protecție spate a acesteia.

Cum se scoate bara de protecție față de la un Volkswagen California

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu bara de protecție față a Volkswagen California. Pentru a-l scoate, veți avea nevoie doar de un set de chei cu clichet, câteva șurubelnițe și biți torx. Iată pașii de care va trebui să te ții pentru a putea dezasambla bara de protecție a lui Volkswagen California în condiții bune:

 • Dacă vrei să fii mai relaxat, te încurajăm să-ți pui Volkswagen California pe suporturi și să scoți roțile din față pentru a avea un acces perfect la toată bara față.
 • Deschideți capota autovehiculului dvs: Pare evident, dar va trebui să aveți acces la atașamentul barei de protecție din compartimentul motor.
 • Scoateți pasajele roților: sunt descrise și ca aripi, dar vor fi ia în cale și te oprește să accesezi toate șuruburile pe bara de protecție din față a Volkswagen California. În funcție de caracteristicile vehiculului și de anul modelului dvs., veți putea găsi și capse, pentru a realiza acest lucru, va trebui doar să utilizați un extractor de capse sau să o faceți delicat cu o șurubelniță mare și plată și să utilizați o pârghie pentru a deschide capsa.
 • Apoi va trebui să deșurubați șuruburile care se află în spatele apărătoarei de noroi și care fixează bara de protecție din față a Volkswagen California pe laterale.
 • Deșurubați șuruburile sau îndepărtați clemele de pe partea superioară a barei de protecție din compartimentul motor.
 • Acum este timpul să mergeți sub Volkswagen California pentru a deșuruba șuruburile care se află pe șasiul vehiculului, veți găsi câteva în mijlocul barei de protecție și pe laterale.
 • Asigurați-vă că deconectați conexiunea iluminatului cu placă și senzorul de control distanță daca il ai.
 • Cu grijă scoateți bara de protecție față prin decuparea mai întâi a laturilor. Dacă nu se desprinde, probabil că ai uitat un șurub sau o clemă. Gândiți-vă să folosiți un covor sau altul pentru a evita ca acesta să se zgârie prin atingerea pământului.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen California?

Asta e, ai văzut toți pașii cum să scoți bara de protecție față de pe Volkswagen California, pentru a-l reasambla lipiți-vă de trepte în sens invers.

Cum se scoate bara de protecție spate de la un Volkswagen California

Și pentru a încheia, chiar dacă procedura este destul de echivalentă, vom verifica cazul demontării barei de protecție spate de pe Volkswagen California. Pentru fiecare etapă, pentru a evita să ne repetăm, vă vom oferi doar aspectele principale, citiți partea 1 dacă aveți nelămuriri sau întrebări pentru mai multe informații.

 • Începeți prin a executa aceeași primă etapă, adică ridicați-vă Volkswagen California și scoateți roțile din spate pentru a putea avea o zonă de lucru ideală pentru a scoate bara de protecție a Volkswagen California fără probleme.
 • Scoateți pasajele roții din spate ale Volkswagen California pentru a accesa suporturile laterale ale barei de protecție
 • Deschide-ți portbagajul
 • Scoateți suporturile laterale din pasajele roților pentru a facilita îndepărtarea barei de protecție de la Volkswagen California.
 • Scoateți legăturile inferioare de sub Volkswagen California.
 • În același timp, nu uitați să deconectați lumina plăcuței de înmatriculare din spate și senzorii radar de marșarier dacă sunteți echipat cu aceștia.
 • Deșurubați suporturile superioare din partea de sus a portbagajului.
 • Acum tot ce trebuie să faci este scoateți bara de protecție din spate de la Volkswagen California, respectați aceeași operațiune ca și pentru bara față

Aici, ați învățat prin aceste două părți, cum se scoate bara de protecție de la un Volkswagen California indiferent dacă este cea din față sau cea din spate tehnicile sunt aproape aceleași și este suficient să ai grijă ca totul să meargă bine.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen California?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen California, aruncați o privire la categoria Volkswagen California.

Legătura cu publicația principală