Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze pe Dodge Avenger?

Unele acțiuni de întreținere, cum ar fi schimbarea uleiului de motor, pot părea evidente și esențiale, în timp ce altele, cum ar fi schimbând uleiul cutiei de viteze de la Dodge Avenger poate părea a fi mai puțin automată. Totuși, nu vă înșelați, schimbarea cutiei de viteze este la fel de esențială ca și schimbarea uleiului de motor. Acest ghid vă va arăta funcția uleiului de cutie de viteze, apoi, de ce este esențial să schimbați cutia de viteze a lui Dodge Avenger, și, în sfârșit, cum se schimbă uleiul cutiei de viteze a unui Dodge Avenger .

Funcția uleiului de cutie de viteze la un Dodge Avenger

Așa că începem ghidul nostru cu funcția uleiului de cutie de viteze pe un Dodge Avenger. Obiectivul acestei scurte introduceri este să vă facă să înțelegeți beneficiile acestui fluid care garantează buna funcționare a mașinii dumneavoastră. Cutia de viteze a mașinii dvs. are misiunea de a demultiplicați puterea transmisă de motor și trimiteți-o înapoi la roțile dvs . Este alcătuit din pinioane și roți dințate care vor permite roților să se rotească la viteze diferite în funcție de curbe și de treapta cuplată. Va functiona cu ajutorul unei axe si a unui diferential. Toate aceste părți vor trebui să fie puternice lubrifia să obiectiveze corect, să limiteze frecarea și să tolereze temperaturile ridicate construite de motor și frecare. Ta uleiul de transmisie are o vâscozitate ridicată și va preveni formarea de pilitură sau ruperea angrenajului, deci este necesar pentru buna functionare a cutiei de viteze.

Weiterlesen:
Cum să actualizez GPS-ul pe Dodge Avenger al meu?

De ce să înlocuiți uleiul cutiei de viteze de la un Dodge Avenger?

Acum vom afla ce rost are să goliți uleiul de cutie de viteze al lui Dodge Avenger?

Beneficiul schimbării uleiului cutiei de viteze Dodge Avenger

Există câteva interese pentru a schimba cutia de viteze a mașinii dvs. în mod repetat, le vom enumera și le vom schița mai jos:

 • Cu timpul, uleiul își va pierde vâscozitatea cauzate de frecare și creșterea temperaturii, ceea ce va duce la o lubrifiere mai redusă a angrenajelor și pinioanelor și, prin urmare, riscul de a rupe unele dintre ele.
 • La fel ca vâscozitatea, timpul și creșterea temperaturii vor scădea rezistența uleiului la temperatura motorului, Deci se va fluidiza mult mai usor cand motorul se incalzeste, ceea ce nu este bun pentru cutia ta de viteze.
 • Acumularea reziduurilor metalice: În fine, indiferent dacă ai mereu un ulei de calitate, o cutie de viteze este un element care se uzează și creează pilitură de fier cu frecare, uleiul le va ridica și dacă se acumulează prea mult aceste reziduuri pot intra în viteze și le pot rupe.

Când să faci schimbarea uleiului cutiei de viteze la un Dodge Avenger?

Indiferent dacă doriți să faceți o schimbare a uleiului cutiei de viteze automată sau manuală pe Dodge Avenger sau strong> procesul nu este același, totuși, dealerii nu oferă sugestii de kilometraj pentru a schimba uleiul din cutia de viteze, pe de altă parte, atunci când faceți o intervenție pe cutie de viteze este benefic sa o schimbi, in orice alt caz iata factorii care sa te puna pe ganduri sa faci acest schimb de ulei.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Dodge-ul meu Avenger, ce să fac?

Schimb de ulei pentru cutia de viteze manuală Dodge Avenger

 • Treptele trec: cel mai probabil vă lipsește ulei și este posibil să aveți o scurgere de ulei cutie de viteze, vă rugăm să aflați articolul nostru despre scurgerile cutiei de viteze de pe Dodge Avenger pentru mai multe informații.
 • Cutia de viteze se crăpă când comutați treptele: uleiul și-a pierdut cu siguranță vâscozitatea și este prea fluid, așa că treptele se blochează.
 • Dificultate la schimbarea vitezelor: Aceeași problemă ca și înainte, uleiul este absolut prea fluid.

Schimb automat de ulei cutie de viteze

 • Un început lent de la poziția neutră la prima: adesea o problemă de vâscozitate.
 • Dificultate sau chiar imposibilitate de a schimba treptele: Lipsa uleiului

.

Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze al unui Dodge Avenger?

În sfârșit, pentru a încheia acest articol, vă vom arăta cum să goliți uleiul de cutie de viteze al lui Dodge Avenger , este mult mai ușor decât ați putea presupune, iată câteva acțiuni de urmat pentru a o face corect:

 • Încălzește-ți Dodge Avenger timp de aproximativ 10 minute pentru a obține un ulei fluid, așezați-l plat pe 4 suporturi.
 • Instalați o tavă de scurgere sub dopul de scurgere, deschideți-o și curățați-o bine, deoarece cel mai probabil va aduna pilitura.
 • Lăsați tot uleiul să se termine până dispare tot.
 • Înlocuiți și strângeți capacul, apoi umpleți cu o seringă prin capacul de umplere cu doza sugerată de producător

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Dodge Avenger, nu ezitați să consultați categoria noastră Dodge Avenger.

Legătura cu publicația principală