Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volvo Xc40?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt preîncărcate cu o serie de funcții, dintre care una dintre cele mai bune este funcția audio a Volvo Xc40. Dacă se bucură de radio, cântă artistul preferat sau conectează telefonul mobil și redă lista de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor utilizează această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Volvo Xc40 dvs. să fie deteriorat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și vrei să schimbi difuzoarele la Volvo Xc40 . În realitate, atunci când detectați o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosiți unitatea principală. În acest ghid vă vom prezenta exact cum să schimbați difuzoarele Volvo Xc40, în profunzime. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi să alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în final, cu siguranță ce vă aduce pe acest site, cum să schimbați difuzoarele Volvo-ului dvs. Xc40.

CUM SE REPARA O DIBUZOARE/MEMBRANĂ PE Volvo Xc40

Să începem ghidul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volvo Xc40 cu pasul de fixare a difuzorului . Este important să știți că acesta nu este un proces fără efort și, dacă îl faceți, trebuie efectuat pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a-l face s-ar putea să nu merite să îl înlocuiți cu un difuzor bun. Totuși, dacă te-ai hotărât să o faci pentru că îți sfârâie difuzorul și sunetul tău este de proastă calitate, tocmai manipularea la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în majoritatea cazurilor din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Volvo Xc40 de a se mișca și de a genera sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, veți putea lucra la el. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți încet și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă detectați un zgomot de frecare, arată că difuzorul este deteriorat și trebuie schimbat. În schimb, treceți la următoarele zone ale acestui articol.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Volvo Xc40, ce să faci?

Dacă nu produce niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volvo Xc40, iată cei mai importanți pași:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru timpul procesului, cu o cutie de exemplu.
 • Folosind un cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru a face acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile de suspensie care pot fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noul dumneavoastră ansamblu de membrană de suspensie pentru a termina reparația difuzoarelor Volvo Xc40.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Volvo Xc40?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Volvo Xc40 dumneavoastră. Rețineți că un sistem de sunet de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă încercați să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să produceți această alegere într-o tehnică metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le schimbați la Volvo Xc40:

 • Decizi ce difuzoare să schimbi (ocazional doar un bloc în componenta inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass întotdeauna în partea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volvo Xc40, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este echipat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai corect. Asigurați-vă că verificați dacă adâncimea difuzorului este adecvată cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volvo Xc40 meu?

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Volvo Xc40? CUM SĂ ȚI MONTAȚI difuzoarele

În sfârșit, iată-ne la ultimul pas al nostru ghid pentru schimbarea difuzoarelor la Volvo Xc40 . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de schimbat sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt de obicei delicate).
 • Scoateți difuzorul de schimbat prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spatele acestuia, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți vechiul difuzor înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Volvo Xc40 și încercați-l cu radioul înainte de a-l atașa, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Atașați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Repetați procedura pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Volvo Xc40.

Câteva sfaturi, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare atunci când schimbați difuzoarele, deoarece produc destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să schimbi un difuzor pe Volvo Xc40, acum tot ce trebuie să faci este să apreciezi ritmurile tale preferate cu acest sistem de sunet nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă sugerăm să schimbați radioul auto din Volvo Xc40, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați conținutul nostru pe acest subiect. .

Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volvo Xc40 meu nu mai este rece

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo Xc40, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo Xc40.

Legătura cu publicația principală