Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volvo V60?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt construite cu o serie de opțiuni, dintre care una dintre cele mai preferate este funcția audio a Volvo V60. Dacă vă bucurați de radio, ascultați artistul preferat sau vă conectați telefonul mobil și redați lista de redare, majoritatea utilizatorilor folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al dvs. Volvo V60 să fie stricat, este posibil să aveți un disconfort trosnitor și vrei să schimbi difuzoarele din Volvo V60 . De fapt, atunci când detectezi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosești unitatea principală. În acest tutorial vă vom arăta modalități precise de a schimba difuzoarele Volvo V60, pas cu pas. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi selectați cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, aproape sigur ce vă aduce în acest articol, cum să schimbați difuzoarele dvs. Volvo V60.

CUM SE REPARA O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Volvo V60

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volvo V60 cu pasul de fixare a difuzorului . Este important să știți că acesta nu este un proiect destul de simplu și dacă îl faceți, trebuie realizat pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul petrecut pentru a-l face s-ar putea să nu merite să-l schimbați cu un difuzor corect. Totuși, dacă ai ales să o faci pentru că difuzorul tău sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, singurul tratament la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este margine neagră, în cele mai multe cazuri din poliuretan, care va oferi posibilitatea membranei difuzoarelor Volvo V60 de a se mișca și de a genera sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți avea posibilitatea de a lucra la el. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți încet și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și dacă recunoașteți un zgomot de frecare, arată că difuzorul este deteriorat și trebuie schimbat. În schimb, continuați cu următoarele zone ale acestui tutorial.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volvo V60, ce să fac?

Dacă nu produce niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volvo V60, iată cei mai importanți pași:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pe toată durata operației, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și delicatețe pentru acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile suspensiei care pot fi atașate de cadru.
 • Parcurgeți instrucțiunile de instalare livrate împreună cu noul dumneavoastră ansamblu de membrană de suspensie pentru a termina reparația difuzoarelor Volvo V60.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Volvo V60?

Acum este momentul să selectați difuzoarele pentru Volvo V60 dumneavoastră. Amintiți-vă că un sistem audio de înaltă performanță este conectat la un echilibru incert. Deci, dacă doriți să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o metodă metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când selectați difuzoarele pe care doriți să le schimbați la Volvo V60:

 • Selectarea difuzoarelor de schimbat (de multe ori doar un bloc în partea inferioară a ușii, deși pe unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass-ul constant în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volvo V60 dvs., cu atât selectați mai mult un model de difuzoare care este preîncărcat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul autovehiculului dvs. va fi mai corect. Asigurați-vă că verificați dacă adâncimea difuzorului este compatibilă cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Lampa de frână Volvo V60 rămâne aprinsă, ce să faci?

CUM SCHIMBĂ DIBUZOAREA Volvo V60? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră tutorial despre schimbarea difuzoarelor la Volvo V60 . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe autovehiculul dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului care trebuie schimbat sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt de obicei vulnerabile).
 • Scoateți difuzorul de schimbat scoțând șuruburile care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate total (nu uitați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți cel vechi). difuzorul înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Volvo V60 și încercați-l cu radioul înainte de a-l atașa, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Fixați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Replicați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Volvo V60.

Câteva sugestii, asigurați-vă că strângeți șuruburile de fixare când schimbați difuzoarele, deoarece produc multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi un difuzor la Volvo V60, acum tot ce trebuie să faci este să te bucuri de muzica ta preferată cu acest sistem audio nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă sugerăm să schimbați radioul autovehiculului la Volvo V60, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că verificați conținutul nostru pe acest subiect. .

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volvo V60 al meu?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Legătura cu publicația principală