Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe volvo v40?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt construite cu o serie de opțiuni, dintre care una dintre cele mai alese este funcția audio din volvo v40. Fie că ascultă radioul, cântă cântărețul tău preferat sau conectează smartphone-ul și redă lista de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor utilizează această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al dvs. volvo v40 să fie deteriorat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și vrei să schimbi difuzoarele la volvo v40 . În realitate, atunci când detectezi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosești sistemul său audio. În acest ghid vă vom arăta modalități precise de a schimba difuzoarele volvo v40, în profunzime. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi selectați cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, aproape sigur ce vă aduce pe acest site, cum să schimbați difuzoarele dvs. volvo v40.

CUM SE REPARA O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE volvo v40

Să începem ghidul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe volvo v40 cu pasul de reparare a difuzoarelor . Este necesar să știți că acesta nu este un proces fără efort și, dacă îl faceți, trebuie efectuat pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul petrecut pentru a-l face s-ar putea să nu merite să îl înlocuiți cu cel mai bun difuzor. Pe de altă parte, dacă te-ai hotărât să o faci pentru că îți sfârâie difuzorul și sunetul tău este de proastă calitate, singura manipulare la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensia și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în cele mai multe cazuri din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor volvo v40 de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți putea opera asupra lui. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți cu atenție și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă percepeți un zgomot de frecare, sugerează că difuzorul este stricat și trebuie înlocuit. În schimb, treceți la următoarele zone ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe volvo v40 meu?

Dacă nu produce niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul volvo v40, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru timpul procedurii, cu o cutie de exemplu.
 • Folosind un cutter, decuplați cu atenție suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile de suspensie care ar putea fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina reparația difuzoarelor volvo v40.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un volvo v40?

Acum este momentul să selectați difuzoarele pentru volvo v40. Amintiți-vă că un sistem de sunet de înaltă performanță este conectat la un echilibru incert. Deci, dacă doriți să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-un mod metodic pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când selectați difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe volvo v40:

 • Selectarea difuzoarelor de schimbat (uneori doar un bloc în partea inferioară a ușii, în timp ce pe unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass-ul constant în partea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volvo v40, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este preîncărcat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai perfect. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este potrivită cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este adecvată pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă de pe volvo v40?

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA volvo v40? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră ghid pentru schimbarea difuzoarelor pe volvo v40 . Vom descoperi acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de înlocuit sau garnitura ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt de obicei fragile).
 • Scoateți difuzorul de înlocuit prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă cu lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi). inapoi impreuna).
 • Conectați noul difuzor la volvo v40 și încercați-l cu radioul înainte de a-l repara, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Instalați noile difuzoare și remontați capacul sau garnitura ușii.
 • Repetați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe volvo v40.

Câteva sugestii, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare atunci când schimbați difuzoarele, deoarece produc destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să schimbi un difuzor pe volvo v40, acum tot ce trebuie să faci este să apreciezi ritmurile tale preferate cu acest sistem de sunet nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă recomandăm să schimbați radioul auto la volvo v40, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe volvo v40 al meu

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Legătura cu publicația principală