Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Transporter?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt echipate cu o serie de opțiuni, dintre care una dintre cele mai bune este funcția audio din Volkswagen Transporter. Indiferent dacă redă radioul, ascultă artistul tău preferat sau conectează smartphone-ul și redă lista de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor utilizează această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră să fie deteriorat, este posibil să aveți un disconfort trosnitor și vrei să schimbi difuzoarele Volkswagen Transporter-ul tău . De fapt, atunci când observi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosești sistemul său de sunet. În acest tutorial îți vom arăta metode precise de a schimba difuzoarele Volkswagen Transporter-ului tău, pas cu pas. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, cu siguranță, ceea ce vă aduce în acest articol, cum să schimbați difuzoarele dvs. Volkswagen Transporter.

CUM SE REPARA O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Volkswagen Transporter

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Transporter cu pasul de remediere a difuzorului . Este esențial să știți că acesta nu este un proces destul de simplu și, dacă îl faceți, trebuie efectuat pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a-l face s-ar putea să nu merite să îl înlocuiți cu un difuzor bun. Cu toate acestea, dacă ai ales să o faci pentru că difuzorul tău sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, manipularea corectă la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensia și membrana difuzoarelor tale, este margine neagră, în cele mai multe cazuri din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră de a se mișca și de a genera sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, veți putea opera asupra ei. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți încet și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă observați un zgomot de frecare, arată că difuzorul este deteriorat și trebuie înlocuit. În schimb, treceți la următoarele secțiuni ale acestui articol.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volkswagen Transporter-ului dvs., iată cei mai importanți pași:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru perioada operației, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și delicatețe pentru a face acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile suspensiei care pot fi atașate de cadru.
 • Parcurgeți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noul dumneavoastră ansamblu de membrană de suspensie pentru a finaliza reparația difuzoarelor Volkswagen Transporter.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Volkswagen Transporter?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Volkswagen Transporter. Rețineți că un sistem de sunet de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă încercați să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o metodă metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Volkswagen Transporter:

 • Alegerea difuzoarelor de schimbat (de multe ori doar un bloc în componenta inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează basul întotdeauna în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volkswagen Transporter-ului dvs., cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este preîncărcat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dvs. va fi mai perfect. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este potrivită cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este adecvată pentru configurația dvs.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter?

CUM SCHIMBĂ DIBUZOAREA Volkswagen Transporter? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultimul pas al nostru tutorial despre schimbarea difuzoarelor la Volkswagen Transporter . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Îndepărtați capacul difuzorului de înlocuit sau garnitura ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt în general fragile).
 • Scoateți difuzorul de înlocuit prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate total (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți la loc boxa veche). ).
 • Conectați noul difuzor la Volkswagen Transporter și încercați-l cu radioul înainte de al atașa, astfel încât să nu mai pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Instalați noile difuzoare și remontați capacul sau garnitura ușii.
 • Replicați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Volkswagen Transporter.

Câteva sfaturi, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare când schimbați difuzoarele, deoarece fac destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum sa schimbi o boxa la Volkswagen Transporter, acum tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de muzica ta preferata cu acest sistem de sunet nou-nout. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă sugerăm să schimbați radioul auto la Volkswagen Transporter, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați conținutul nostru pe acest subiect. .

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 6 ?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector