Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Transporter 5?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt construite cu o serie de caracteristici, dintre care una dintre cele mai bune este funcția audio din Volkswagen Transporter 5. Fie că ascultăm radioul, ascultăm artistul tău preferat sau îți conectezi smartphone-ul și te joci. lista dvs. de redare, cei mai mulți utilizatori folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Volkswagen Transporter 5 să fie deteriorat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și doriți să înlocuiți difuzoarele Volkswagen Transporter 5 . De fapt, atunci când detectezi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosești unitatea principală. În acest tutorial vă vom prezenta exact cum puteți înlocui difuzoarele Volkswagen Transporter 5, pas cu pas. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în final, probabil ce vă aduce aici, cum să înlocuiți difuzoarele Volkswagen Transporter 5. .

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Volkswagen Transporter 5

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Transporter 5 cu pasul de fixare a difuzorului . Este esențial să știi că acesta nu este un proces fără efort și dacă îl faci, trebuie făcut pe boxe de calitate, deoarece costul și timpul petrecut pentru a-l face s-ar putea să nu merite să-l schimbi cu un difuzor bun. Cu toate acestea, dacă ați ales să o faceți deoarece difuzorul îți sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, tratamentul just pe care te putem însoți este înlocuirea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este margine neagră, în multe cazuri realizată din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Volkswagen Transporter 5 de a se mișca și de a genera sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, veți avea capacitatea de a acționa asupra ei. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți încet și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă percepeți un zgomot de frecare, sugerează că difuzorul este rupt și trebuie schimbat. În schimb, treceți la următoarele zone ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Volkswagen Transporter 5?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volkswagen Transporter 5, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru perioada procedurii, cu o cutie de exemplu.
 • Folosind un cutter, decuplați cu atenție suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile de suspensie care ar putea fi atașate de cadru.
 • Răsfoiți instrucțiunile de instalare furnizate cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina reparația difuzoarelor Volkswagen Transporter 5.

CUM îți selectezi difuzoarele pentru un Volkswagen Transporter 5?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Volkswagen Transporter 5. Amintiți-vă că un sistem de sunet de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă încercați să înlocuiți una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-un mod metodic pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le înlocuiți pe Volkswagen Transporter 5:

 • Decizia ce difuzoare să înlocuiască (uneori doar un bloc în partea inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass întotdeauna în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volkswagen Transporter 5, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este preîncărcat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai detaliat. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este compatibilă cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter?

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Volkswagen Transporter 5? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră tutorial despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Transporter 5 . Vom descoperi acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Îndepărtați capacul difuzorului de schimbat sau garnitura ușii xxx, dacă este necesar (ai grijă să nu rupi elementele de fixare a garniturii, care sunt în cele mai multe cazuri delicate).
 • Scoateți difuzorul care urmează să fie schimbat prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă cu lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu uitați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Volkswagen Transporter 5 și încercați-l cu radioul înainte de a o atașa, astfel încât să nu mai pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Fixați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Duplicați procedura pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl înlocuiți pe Volkswagen Transporter 5.

Câteva sfaturi, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare atunci când înlocuiți difuzoarele, deoarece fac destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai învățat cum să înlocuiești un difuzor pe Volkswagen Transporter 5, acum tot ce trebuie să faci este să te bucuri de ritmurile tale preferate cu acest sistem de sunet nou-nouț. În cazul în care intenționați să finalizați actualizarea sistemului dvs. de sunet, vă sugerăm să înlocuiți radioul auto din Volkswagen Transporter 5, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că verificați conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Transporter 4

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector