Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Transporter 4?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt echipate cu o serie de funcții, dintre care una dintre cele mai bune este funcția audio din Volkswagen Transporter 4. Dacă vă bucurați de radio, să vă bucurați de muzicianul preferat sau să vă conectați smartphone-ul și să vă redați lista de redare , cei mai mulți utilizatori folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Volkswagen Transporter 4 să fie deteriorat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și doriți să înlocuiți difuzoarele Volkswagen Transporter 4 . De fapt, atunci când identificați o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosiți sistemul său audio. În acest tutorial îți vom prezenta exact modalități de a înlocui difuzoarele Volkswagen Transporter 4, pas cu pas. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, probabil ceea ce vă aduce în acest articol, cum să înlocuiți difuzoarele dvs. Volkswagen Transporter 4.

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Volkswagen Transporter 4

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Transporter 4 cu pasul de fixare a difuzorului . Este necesar să știți că aceasta nu este o sarcină fără efort și dacă o faceți, trebuie efectuată pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul petrecut pentru a o face s-ar putea să nu merite să o schimbați cu un difuzor bun. Totuși, dacă ai ales să o faci pentru că difuzorul tău sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, singurul tratament la care te putem însoți este înlocuirea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este margine neagră, în multe cazuri din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Volkswagen Transporter 4 de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți putea acționa asupra lui. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți încet și repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și dacă detectați un zgomot de frecare, înseamnă că difuzorul dvs. este rupt și trebuie schimbat. În schimb, treceți la următoarele secțiuni ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Transporter 4?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volkswagen Transporter 4, iată cei mai importanți pași:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru perioada procedurii, cu o cutie de exemplu.
 • Folosind un cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru acest pas, nu uitați să scoateți toate resturile suspensiei care ar putea fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina reparația difuzoarelor Volkswagen Transporter 4.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Volkswagen Transporter 4?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Volkswagen Transporter 4. Rețineți că un sistem audio de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă încercați să înlocuiți una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-un mod metodic pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le înlocuiți pe Volkswagen Transporter 4:

 • Stabilirea difuzoarelor de înlocuit (în unele cazuri doar un bloc în partea inferioară a ușii, deși pe unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass-ul constant în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volkswagen Transporter 4, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este echipat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul autovehiculului dumneavoastră va fi mai corect. Asigurați-vă că verificați dacă adâncimea difuzorului este adecvată cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Volkswagen Transporter 4? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultimul pas al nostru tutorial despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Transporter 4 . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe autovehiculul dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de schimbat sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt în majoritatea cazurilor vulnerabile).
 • Scoateți difuzorul de schimbat prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spatele acestuia, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Volkswagen Transporter 4 și încercați-l cu radioul înainte de a-l repara, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Atașați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Repetați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl înlocuiți pe Volkswagen Transporter 4.

Câteva sfaturi, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare atunci când înlocuiți difuzoarele, deoarece produc multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să înlocuiești un difuzor pe Volkswagen Transporter 4, acum tot ce trebuie să faci este să te bucuri de melodiile tale preferate cu acest sistem audio nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă sugerăm să înlocuiți radioul autovehiculului în Volkswagen Transporter 4, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați conținutul nostru. în legătură cu acest subiect.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Transporter?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector