Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Touran 3?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt echipate cu o serie de opțiuni, dintre care una dintre cele mai bune este funcția audio din Volkswagen Touran 3. Fie că ascultăm la radio, cântăm muzicianul preferat sau conectăm telefonul mobil și cântăm. lista dvs. de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor utilizează această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Volkswagen Touran 3 să fie stricat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și vrei să schimbi difuzoarele la Volkswagen Touran 3 . De fapt, atunci când observi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosești sistemul de sunet. În acest ghid îți vom prezenta cu exactitate cum să schimbi difuzoarele Volkswagen Touran 3, în profunzime. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, cu siguranță ceea ce vă aduce aici, cum să schimbați difuzoarele Volkswagen-ului dvs. Touran 3.

CUM SE REPARA O DIBUZOARE/MEMBRANĂ PE Volkswagen Touran 3

Să începem ghidul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Touran 3 cu pasul de remediere difuzor . Este esențial să știți că acesta nu este un proces fără efort și, dacă îl faceți, ar trebui să fie efectuat pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a-l face s-ar putea să nu merite să îl schimbați cu un difuzor bun. Cu toate acestea, dacă ai ales să o faci pentru că difuzorul tău sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, manipularea corectă la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensia și membrana difuzoarelor tale, este margine neagră, în majoritatea cazurilor din poliuretan, care va oferi posibilitatea membranei difuzoarelor Volkswagen Touran 3 de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți putea acționa asupra lui. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți încet și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă percepeți un zgomot de frecare, sugerează că difuzorul este deteriorat și trebuie înlocuit. În schimb, continuați cu următoarele zone ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Touran?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volkswagen Touran 3, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pe toată durata operației, cu o cutie de exemplu.
 • Folosind un cutter, decuplați cu atenție suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru a face acest pas, nu uitați să scoateți toate resturile suspensiei care ar putea fi atașate de cadru.
 • Parcurgeți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina repararea difuzoarelor Volkswagen Touran 3.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Volkswagen Touran 3?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Volkswagen Touran 3. Rețineți că un sistem audio de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă intenționați să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o metodă metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când selectați difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Volkswagen Touran 3:

 • Decizi ce difuzoare să schimbi (uneori doar un bloc în partea inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass întotdeauna în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Volkswagen Touran 3, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este echipat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai fiabil. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este compatibilă cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru configurația dvs.
Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Touran 2 rămâne aprinsă

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Volkswagen Touran 3? CUM SĂ ȚI MONTAȚI difuzoarele

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră ghid pentru schimbarea difuzoarelor la Volkswagen Touran 3 . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de înlocuit sau garnitura ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt în cele mai multe cazuri delicate).
 • Scoateți difuzorul de înlocuit prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spatele acestuia, deconectați conectorii înainte de a o scoate total (nu uitați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți vechiul difuzor înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Volkswagen Touran 3 și încercați-l cu radioul înainte de a o repara, astfel încât să nu mai pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Fixați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Repetați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Volkswagen Touran 3.

Câteva sfaturi, asigurați-vă că strângeți șuruburile de fixare când schimbați difuzoarele, deoarece fac destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum sa schimbi o boxa la Volkswagen Touran 3, acum tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de ritmurile tale preferate cu acest sistem audio nou-nout. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă sfătuim să schimbați radioul auto la Volkswagen Touran 3, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați conținutul nostru pe acest subiect.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Volkswagen Touran 2, ce să faci?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector