Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Touran 2?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt construite cu o serie de opțiuni, dintre care una dintre cele mai bune este funcția audio de pe Volkswagen Touran 2. Fie că redă radioul, redă artistul tău preferat sau conectează-ți smartphone-ul și redă lista de redare. , majoritatea utilizatorilor folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Volkswagen Touran 2 să fie stricat, s-ar putea să aveți un disconfort trosnitor și vrei să schimbi difuzoarele la Volkswagen Touran 2 . În realitate, atunci când identificați o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosiți unitatea principală. În acest ghid îți vom prezenta exact metode de schimbare a difuzoarelor Volkswagen Touran 2, pas cu pas. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi să alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în final, cu siguranță ce vă aduce aici, cum să schimbați difuzoarele Volkswagen Touran 2. .

CUM SE REPARA O DIBUZOARE/MEMBRANĂ PE Volkswagen Touran 2

Să începem ghidul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Volkswagen Touran 2 cu pasul de reparare a difuzoarelor . Este esențial să știi că aceasta nu este o lucrare fără efort și dacă o faci, trebuie făcută pe boxe de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a o face s-ar putea să nu merite să o schimbi cu o boxă bună. Totuși, dacă te-ai hotărât să o faci pentru că îți sfârâie difuzorul și sunetul tău este de proastă calitate, tratamentul just la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este margine neagră, în cele mai multe cazuri din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Volkswagen Touran 2 să se miște și să genereze sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți avea capacitatea de a acționa asupra lui. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți cu atenție și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă identificați un zgomot de frecare, înseamnă că difuzorul este stricat și trebuie înlocuit. În schimb, continuați cu următoarele secțiuni ale acestui articol.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

Dacă nu produce niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Volkswagen Touran 2, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pe toată durata procesului, de exemplu cu o cutie.
 • Folosind un cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru a face acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile suspensiei care pot fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina reparația difuzoarelor Volkswagen Touran 2.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Volkswagen Touran 2?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Volkswagen Touran 2. Amintiți-vă că un sistem audio de înaltă performanță este conectat la un echilibru incert. Deci, dacă doriți să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-un mod metodic pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Volkswagen Touran 2:

 • Selectarea difuzoarelor de schimbat (ocazional doar un bloc în componenta inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass întotdeauna în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunilor și montării Volkswagen Touran 2, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este dotat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai fiabil. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este compatibilă cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru configurația dvs.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Touran

CUM SCHIMBĂ DIBUZOAREA Volkswagen Touran 2? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră ghid pentru schimbarea difuzoarelor la Volkswagen Touran 2 . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de înlocuit sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt de obicei delicate).
 • Scoateți difuzorul de înlocuit prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți mare grijă la lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Volkswagen Touran 2 și încercați-l cu radioul înainte de a o atașa, astfel încât să nu mai pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Atașați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Repetați procedura pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Volkswagen Touran 2.

Câteva sugestii, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare atunci când schimbați difuzoarele, deoarece produc destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi un difuzor pe Volkswagen Touran 2, acum tot ce trebuie să faci este să te bucuri de melodiile tale preferate cu acest sistem audio nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă recomandăm să schimbați radioul auto la Volkswagen Touran 2, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați articolul nostru despre acest subiect.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector