Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Toyota Tundra?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt construite cu o serie de caracteristici, dintre care una dintre cele mai populare este funcția audio a Toyota Tundra. Dacă ascultă radioul, joacă artistul tău preferat sau conectează mobilul și redă lista de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor utilizează această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Toyota Tundra să fie stricat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și vrei să schimbi difuzoarele la Toyota Tundra . În realitate, atunci când detectezi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosești sistemul său de sunet. În acest tutorial vă vom arăta exact cum să schimbați difuzoarele Toyota Tundra, în profunzime. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi să alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, cu siguranță, ceea ce vă aduce aici, cum să schimbați difuzoarele Toyota Tundra. .

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Toyota Tundra

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Toyota Tundra cu pasul de fixare a difuzorului . Este important să știți că aceasta nu este o sarcină ușoară și dacă o faceți, trebuie efectuată pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a o face s-ar putea să nu merite să o înlocuiți cu o boxă corectă. Cu toate acestea, dacă ai ales să o faci pentru că difuzorul tău sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, singurul tratament la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în multe cazuri realizată din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Toyota Tundra să se miște și să genereze sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, veți avea capacitatea de a opera asupra ei. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți ușor și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă recunoașteți un zgomot de frecare, sugerează că difuzorul este stricat și trebuie înlocuit. În schimb, continuați la următoarele secțiuni ale acestui articol.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Toyota Tundra, ce pot face?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Toyota Tundra, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pe toată durata operației, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și delicatețe pentru acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile de suspensie care ar putea fi atașate de cadru.
 • Parcurgeți instrucțiunile de instalare livrate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a finaliza reparația difuzoarelor Toyota Tundra.

CUM îți selectezi difuzoarele pentru o Toyota Tundra?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Toyota Tundra. Rețineți că o boxă de înaltă performanță este legată de un echilibru incert. Deci, dacă intenționați să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o metodă metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le schimbați la Toyota Tundra:

 • Stabilirea difuzoarelor de schimbat (de multe ori doar un bloc în componenta inferioară a ușii, în timp ce pe unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass întotdeauna în partea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înalte în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Toyota Tundra, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este preîncărcat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dvs. va fi mai fiabil. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este potrivită cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Toyota Tundra, ce să faci?

CUM SCHIMBĂ DIBUZOAREA Toyota Tundra? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră tutorial despre schimbarea difuzoarelor la Toyota Tundra . Vom descoperi acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de înlocuit sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt de obicei fragile).
 • Scoateți difuzorul de înlocuit prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, fiți atenți la lungimea firului din spatele acestuia, deconectați conectorii înainte de a-l scoate complet (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Toyota Tundra și încercați-l cu radioul înainte de al atașa, astfel încât să nu mai pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Instalați noile difuzoare și remontați capacul sau garnitura ușii.
 • Duplicați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Toyota Tundra.

Câteva sugestii, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare când schimbați difuzoarele, deoarece fac destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să schimbi o boxă la Toyota Tundra, acum tot ce trebuie să faci este să te distrezi cu melodiile tale preferate cu aceste boxe nou-nouțe. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă recomandăm să schimbați radioul auto la Toyota Tundra, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați pagina noastră de conținut pe aceasta. subiect.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe Toyota Tundra?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Toyota Tundra, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Tundra.

Legătura cu publicația principală