Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Toyota Matrix?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt construite cu o serie de caracteristici, dintre care una dintre cele mai alese este funcția audio din Toyota Matrix. Dacă redă radioul, cântă cântărețul tău preferat sau conectează smartphone-ul și redă lista de redare, majoritatea utilizatorilor folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Toyota Matrix să fie stricat, să aveți un disconfort trosnitor și vrei să schimbi difuzoarele din Toyota Matrix . De fapt, atunci când detectezi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosești sistemul de sunet. În acest tutorial vă vom arăta modalități precise de a schimba difuzoarele Toyota Matrix, detaliate. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, cu siguranță, ceea ce vă aduce aici, cum să schimbați difuzoarele Toyota Matrix. .

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Toyota Matrix

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Toyota Matrix cu pasul de remediere a difuzorului . Este esential sa stii ca acesta nu este un proiect usor si daca il faci, ar trebui facut pe boxe de calitate, deoarece costul si timpul investit pentru a-l face s-ar putea sa nu merite sa-l schimbi cu o boxa corecta. Pe de altă parte, dacă ai ales să o faci pentru că îți sfârâie difuzorul și sunetul tău este de proastă calitate, tocmai manipularea la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensia și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în cele mai multe cazuri din poliuretan, care va oferi posibilitatea membranei difuzoarelor Toyota Matrix de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, veți putea acționa asupra ei. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți cu atenție și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și dacă recunoașteți un zgomot de frecare, înseamnă că difuzorul este deteriorat și trebuie schimbat. În schimb, treceți la următoarele zone ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Toyota Matrix?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Toyota Matrix, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru perioada procesului, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și delicatețe pentru acest pas, nu uitați să scoateți toate resturile suspensiei care pot fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noul dumneavoastră ansamblu de membrană de suspensie pentru a finaliza repararea difuzoarelor Toyota Matrix.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU o Toyota Matrix?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Toyota Matrix. Rețineți că un sistem de sunet de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă doriți să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o tehnică metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când selectați difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Toyota Matrix:

 • Alegerea difuzoarelor de schimbat (de multe ori doar un bloc în componenta inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează basul întotdeauna în partea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Toyota Matrix, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este dotat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai fiabil. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este potrivită cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de semnalizare față pe Toyota Matrix?

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Toyota Matrix? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră tutorial despre schimbarea difuzoarelor pe Toyota Matrix . Vom descoperi acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Îndepărtați capacul difuzorului de schimbat sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (ai grijă să nu rupi elementele de fixare a garniturii, care sunt în cele mai multe cazuri fragile).
 • Scoateți difuzorul de schimbat prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă cu lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate total (nu uitați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi inapoi impreuna).
 • Conectați noul difuzor la Toyota Matrix și încercați-l cu radioul înainte de a-l repara, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Atașați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Repetați procedura pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Toyota Matrix.

Câteva sugestii, asigurați-vă că strângeți șuruburile de fixare când schimbați difuzoarele, deoarece fac destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi un difuzor pe Toyota Matrix, acum tot ce trebuie să faci este să te distrezi cu melodiile tale preferate cu acest sistem de sunet nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă sugerăm să schimbați radioul auto din Toyota Matrix, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați conținutul nostru pe acest subiect. .

Weiterlesen:
Cum să actualizez GPS-ul pe Toyota Matrix?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Toyota Matrix, nu ezitați să consultați categoria noastră Toyota Matrix.

Legătura cu publicația principală