Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Lexus NX?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt preîncărcate cu o serie de funcții, dintre care una dintre cele mai alese este funcția audio a Lexus NX. Fie că vă bucurați de radio, să vă cântați artistul preferat sau să vă conectați smartphone-ul și să vă redați lista de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Lexus NX să fie stricat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și doriți să schimbați difuzoarele Lexus NX . De fapt, atunci când observi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosești unitatea principală. În acest ghid vă vom arăta exact metodele de schimbare a difuzoarelor Lexus NX, detaliate. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în final, probabil ce vă aduce pe acest site, cum să schimbați difuzoarele Lexus NX dvs. .

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Lexus NX

Să începem ghidul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Lexus NX cu pasul de reparare a difuzoarelor . Este esențial să știi că acesta nu este un proiect simplu și dacă îl faci, ar trebui să fie realizat pe boxe de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a-l face s-ar putea să nu merite să-l schimbi cu o boxă cea mai bună. Pe de altă parte, dacă ai ales să o faci pentru că îți sfârâie difuzorul și sunetul tău este de proastă calitate, tocmai manipularea la care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensia și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în cele mai multe cazuri din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Lexus NX de a se mișca și de a genera sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, vei avea capacitatea de a acționa asupra ei. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți încet și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă detectați un zgomot de frecare, arată că difuzorul este stricat și trebuie schimbat. În schimb, continuați cu următoarele zone ale acestui tutorial.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Lexus NX, ce să faci?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Lexus NX, iată cei mai importanți pași:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pe toată durata procedurii, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru a face acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile de suspensie care ar putea fi atașate de cadru.
 • Parcurgeți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noul dumneavoastră ansamblu de membrană de suspensie pentru a finaliza reparația difuzoarelor Lexus NX.

CUM îți selectezi difuzoarele pentru Lexus NX?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Lexus NX. Amintiți-vă că un sistem de sunet de înaltă performanță este legat de un echilibru incert. Deci, dacă intenționați să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o metodă metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Lexus NX:

 • Selectarea difuzoarelor de schimbat (ocazional doar un bloc în partea inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează basul constant în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunilor și montării Lexus NX, cu atât selectați mai multe un model de difuzoare care este echipat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul mașinii dumneavoastră va fi mai corect. Asigurați-vă că verificați dacă adâncimea difuzorului este potrivită cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este adecvată pentru configurația dvs.
Weiterlesen:
Cum se schimbă uleiul de cutie de viteze pe Lexus NX?

CUM SCHIMBĂ DIBUZOAREA Lexus NX? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultimul pas al nostru ghid pentru schimbarea difuzoarelor pe Lexus NX . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe mașina dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Îndepărtați capacul difuzorului de schimbat sau garnitura ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt în general vulnerabile).
 • Scoateți difuzorul de schimbat prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spatele acestuia, deconectați conectorii înainte de a o scoate total (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți difuzorul vechi înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Lexus NX și încercați-l cu radioul înainte de a-l atașa, astfel încât să nu mai pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Instalați noile difuzoare și remontați capacul sau garnitura ușii.
 • Repetați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Lexus NX.

Câteva sugestii, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare când schimbați difuzoarele, deoarece fac multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai învățat cum să schimbi un difuzor pe Lexus NX, acum tot ce trebuie să faci este să te distrezi cu ritmurile tale preferate cu acest sistem de sunet nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați actualizarea sistemului dvs. de sunet, vă sfătuim să schimbați radioul auto pe Lexus NX, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că verificați conținutul nostru pe acest articol. subiect.

Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru Lexus NX

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Lexus NX, aruncați o privire la categoria Lexus NX.

Legătura cu publicația principală