Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Fiat 500 X?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt preîncărcate cu o serie de funcții, dintre care una dintre cele mai preferate este funcția audio din Fiat 500 X. Fie că redă radioul, interpretează artistul tău preferat sau conectează mobilul și redând lista dvs. de redare, cei mai mulți utilizatori folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Fiat 500 X să fie stricat, ați putea avea o senzație de trosnet și vrei să schimbi difuzoarele din Fiat 500 X . De fapt, atunci când identificați o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosiți sistemul său audio. În acest tutorial vă vom arăta exact metode de schimbare a difuzoarelor Fiat-ului dumneavoastră 500 X, detaliate. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi selectați cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, probabil ce vă aduce pe acest site, cum să schimbați difuzoarele Fiat-ului dvs. 500 X.

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Fiat 500 X

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Fiat 500 X cu treapta de fixare a difuzorului . Este necesar să știți că acesta nu este un proces simplu și dacă îl faceți, acesta trebuie efectuat pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul petrecut pentru a o face s-ar putea să nu merite să-l schimbați cu o boxă cea mai bună. Cu toate acestea, dacă ați ales să o faceți deoarece difuzorul îți sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, tratamentul just pe care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în majoritatea cazurilor din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Fiat-ului dumneavoastră 500 X de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți putea lucra la el. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să reparați difuzorul, împingeți cu atenție și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă recunoașteți un zgomot de frecare, arată că difuzorul este stricat și trebuie schimbat. În schimb, treceți la următoarele zone ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Fiat 500 X, ce să faci?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Fiat 500 X, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru timpul procedurii, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și delicatețe pentru acest pas, nu uitați să scoateți toate resturile suspensiei care ar putea fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare livrate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina reparația difuzoarelor Fiat 500 X.

CUM îți selectezi difuzoarele pentru un Fiat 500 X?

Acum este momentul să selectați difuzoarele pentru Fiat 500 X. Rețineți că un sistem de sunet de înaltă performanță este conectat la un echilibru incert. Deci, dacă doriți să schimbați una sau mai multe difuzoare ale mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o metodă metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când selectați difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Fiat 500 X:

 • Decizi ce difuzoare să schimbi (uneori doar un bloc în componenta inferioară a ușii, în timp ce la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează bass întotdeauna în partea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunilor și montării Fiat-ului dumneavoastră 500 X, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este dotat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul autovehiculului dumneavoastră va fi mai detaliat. Nu uitați să verificați dacă adâncimea difuzorului este potrivită cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Fiat-ul meu 500

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Fiat 500 X? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră tutorial despre schimbarea difuzoarelor pe Fiat 500 X . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe autovehiculul dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de schimbat sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt de obicei vulnerabile).
 • Scoateți difuzorul de schimbat prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, aveți grijă la lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți boxa veche la loc împreună).
 • Conectați noul difuzor la Fiat 500 X și încercați-l cu radioul înainte de a-l repara, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Instalați noile difuzoare și remontați capacul sau garnitura ușii.
 • Duplicați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Fiat 500 X.

Un mic sfat, asigurați-vă că strângeți șuruburile de fixare atunci când schimbați difuzoarele pentru că fac multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să schimbi un difuzor pe Fiat 500 X, acum tot ce trebuie să faci este să apreciezi melodiile tale preferate cu acest sistem de sunet nou-nouț. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă recomandăm să schimbați radioul autovehiculului la Fiat 500 X, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că verificați articolul nostru despre aceasta. subiect.

Weiterlesen:
Scurt injector pe Fiat 500 meu, ce să fac?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Fiat 500 X, nu ezitați să consultați categoria noastră Fiat 500 X.

Legătura cu publicația principală