Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Dodge Avenger?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt echipate cu o serie de opțiuni, dintre care una dintre cele mai populare este funcția audio a Dodge Avenger. Fie că este vorba de redarea la radio, de cântatul muzicianului preferat sau de conectarea telefonului mobil și redarea listei de redare, cea mai mare parte a utilizatorilor utilizează această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al lui Dodge Avenger să fie stricat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și vrei să schimbi difuzoarele la Dodge Avenger . În realitate, atunci când detectezi o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine enervant să folosești sistemul său audio. În acest ghid îți vom arăta exact cum poți schimba difuzoarele lui Dodge Avenger, pas cu pas. Pentru a face acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în final, aproape sigur ce vă aduce aici, cum să schimbați difuzoarele lui Dodge Avenger.

CUM SĂ REPARAȚI O DIBUZOARE / MEMBRANĂ PE Dodge Avenger

Să începem ghidul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Dodge Avenger cu pasul de remediere a difuzorului . Este important să știți că aceasta nu este o sarcină ușoară și dacă o faceți, ar trebui făcută pe difuzoare de calitate, deoarece costul și timpul petrecut pentru a o face s-ar putea să nu merite să o înlocuiți cu o boxă corectă. Pe de altă parte, dacă te-ai hotărât să o faci pentru că îți sfârâie difuzorul și sunetul tău este de proastă calitate, tratamentul just pe care te putem însoți este schimbarea pieselor pe care le numim suspensia și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în majoritatea cazurilor din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Dodge-ului tău de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care unul dintre cele două elemente ale sale este crăpat sau se descompune, veți putea lucra la el. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți cu atenție și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și, dacă percepeți un zgomot de frecare, denotă că difuzorul este stricat și trebuie înlocuit. În schimb, continuați cu următoarele secțiuni ale acestui tutorial.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil s-a blocat pe Dodge-ul meu Avenger, ce să fac?

Dacă nu produce niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Dodge Avenger-ului dvs., iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru timpul procesului, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru acest pas, nu uitați să îndepărtați toate resturile suspensiei care pot fi atașate de cadru.
 • Parcurgeți instrucțiunile de instalare furnizate împreună cu noul dumneavoastră ansamblu de membrană de suspensie pentru a termina repararea difuzoarelor Dodge Avenger.

CUM îți selectezi difuzoarele pentru un Dodge Avenger?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Dodge Avenger. Amintiți-vă că o boxă de înaltă performanță este conectată la un echilibru incert. Deci, dacă doriți să schimbați una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o tehnică metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri la care trebuie să vă gândiți atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le schimbați pe Dodge Avenger:

 • Decizi ce difuzoare să schimbi (ocazional doar un bloc în partea inferioară a ușii, deși la unele finisaje veți avea difuzoare midrange care gestionează basul constant în partea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montării Dodge Avenger-ului dvs., cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este preîncărcat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul autovehiculului dvs. va fi mai detaliat. Asigurați-vă că verificați dacă adâncimea difuzorului este adecvată cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este adecvată pentru configurația dvs.
Weiterlesen:
Cum se pornește aerul condiționat la un Dodge Avenger?

CUM ÎNLOCUIȚI DIBUZOAREA Dodge Avenger? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultimul pas al nostru ghid pentru schimbarea difuzoarelor pe Dodge Avenger . Vom descoperi acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe autovehiculul dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de înlocuit sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (ai grijă să nu rupi elementele de fixare a garniturii, care sunt în general vulnerabile).
 • Scoateți difuzorul de înlocuit prin îndepărtarea șuruburilor care îl țin, fiți atenți la lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate total (nu neglijați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți cel vechi). difuzorul înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Dodge Avenger și încercați-l cu radioul înainte de a-l atașa, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Fixați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Duplicați procesul pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl schimbați pe Dodge Avenger.

Un mic sfat, nu uitați să strângeți șuruburile de fixare atunci când schimbați difuzoarele deoarece produc multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să schimbi un difuzor pe Dodge Avenger, acum tot ce trebuie să faci este să apreciezi ritmurile tale preferate cu aceste boxe nou-nouțe. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă recomandăm să schimbați radioul autovehiculului la Dodge Avenger, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați articolul nostru despre acest subiect.

Weiterlesen:
Cum se reseta senzorul de presiune în anvelope Dodge Avenger?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Dodge Avenger, nu ezitați să consultați categoria noastră Dodge Avenger.

Legătura cu publicația principală