Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă difuzoarele pe Chevrolet HHR?

Suntem norocoși să avem mașini care sunt preîncărcate cu o serie de funcții, dintre care una dintre cele mai preferate este funcția audio a Chevrolet HHR. Fie că ascultați radioul, vă bucurați de muzicianul preferat sau vă conectați mobilul și redați lista de redare, majoritatea utilizatorilor folosesc această funcție în mașinile lor. Cu toate acestea, este posibil ca sistemul de sunet al Chevrolet HHR să fie stricat, este posibil să aveți o senzație de trosnet și doriți să înlocuiți difuzoarele Chevrolet HHR . De fapt, atunci când detectați o vibrație de la difuzoarele sale sau când calitatea generală a sunetului este slabă, devine iritant să folosiți unitatea principală. În acest tutorial vă vom arăta metode precise de înlocuire a difuzoarelor Chevrolet HHR, detaliate. Pentru a realiza acest lucru, vă vom ajuta mai întâi să vă reparați difuzoarele dacă aceasta este acțiunea pe care doriți să o întreprindeți, apoi alegeți cele mai bune difuzoare pentru mașina dvs. și, în cele din urmă, cel mai probabil, ce vă aduce pe acest site, cum să înlocuiți difuzoarele dvs. Chevrolet HHR.

CUM SE REPARA O DIBUZOARE/MEMBRANĂ PE Chevrolet HHR

Să începem tutorialul nostru despre schimbarea difuzoarelor pe Chevrolet HHR cu pasul de fixare a difuzorului . Este necesar să știți că aceasta nu este o sarcină simplă și dacă o faceți, trebuie făcută pe boxe de calitate, deoarece costul și timpul investit pentru a o face s-ar putea să nu merite să o înlocuiți cu o boxă bună. Cu toate acestea, dacă te-ai hotărât să o faci deoarece difuzorul tău sfârâie și sunetul tău este de proastă calitate, singura manipulare la care te putem însoți este înlocuirea pieselor pe care le numim suspensie și membrana difuzoarelor tale, este marginea neagră, în majoritatea cazurilor din poliuretan, care va da posibilitatea membranei difuzoarelor Chevrolet HHR de a se mișca și de a produce sunet. În cazul în care una dintre cele două componente ale sale este crăpată sau se descompune, veți avea capacitatea de a acționa asupra ei. Nu în ultimul rând, chiar înainte de a începe să vă reparați difuzorul, împingeți ușor și în mod repetat membrana spre partea de jos a difuzorului și dacă observați un zgomot de frecare, înseamnă că difuzorul este stricat și trebuie schimbat. În schimb, continuați cu următoarele secțiuni ale acestui ghid.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului la Chevrolet HHR?

Dacă nu face niciun zgomot anume, puteți începe să reparați difuzorul Chevrolet HHR, iată pașii principali:

 • Măsurați diametrul și grosimea ansamblului suspensie/membrană, comandați-l pe internet și nu uitați de lipici (1 tub pentru 2 difuzoare).
 • Țineți diafragma apăsată în jos în partea de jos a difuzorului pentru timpul procesului, cu o cutie de exemplu.
 • Cu ajutorul unui cutter, decuplați cu grijă suspensia de cadrul difuzorului, va trebui să aveți răbdare și blândețe pentru acest pas, nu uitați să scoateți toate resturile de suspensie care ar putea fi atașate de cadru.
 • Citiți instrucțiunile de instalare livrate împreună cu noua dumneavoastră membrană de suspensie configurată pentru a termina repararea difuzoarelor Chevrolet HHR.

CUM îți ALEGE DIBUZOARELE PENTRU un Chevrolet HHR?

Acum este momentul să alegeți difuzoarele pentru Chevrolet HHR. Amintiți-vă că o boxă de înaltă performanță este legată de un echilibru incert. Deci, dacă încercați să înlocuiți una sau mai multe dintre difuzoarele mașinii dvs., trebuie să faceți această alegere într-o tehnică metodică pentru a păstra calitatea sunetului. Vă vom oferi diferiții parametri și lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți difuzoarele pe care doriți să le înlocuiți la Chevrolet HHR:

 • Selectarea difuzoarelor de înlocuit (uneori doar un bloc în componenta inferioară a ușii, în timp ce pe unele finisaje veți avea difuzoare midrange care se ocupă constant de bass în secțiunea inferioară a ușii și difuzoare tweeter care gestionează înaltele în partea superioară a ușii).
 • Scoateți capacul sau panoul ușii pentru a face acest lucru și măsurați diametrul difuzoarelor de schimbat, există 3 dimensiuni standard, 100, 130 și 165mm.
 • Cu cât alegeți mai multe difuzoare un model care se potrivește dimensiunii și montajului Chevrolet HHR, cu atât alegeți mai multe un model de difuzoare care este dotat cu un număr mare de canale, cu atât sunetul autovehiculului dumneavoastră va fi mai perfect. Asigurați-vă că verificați dacă adâncimea difuzorului este adecvată cu adâncimea ușii.
 • Asigurați-vă că puterea în wați și ohmi este potrivită pentru instalația dvs.
Weiterlesen:
Cum să tractați Chevrolet HHR?

CUM SCHIMBĂ DIBUZOAREA Chevrolet HHR? CUM SĂ MONTEZ DIBUZOARELE

În sfârșit, iată-ne la ultima secțiune a noastră tutorial despre schimbarea difuzoarelor la Chevrolet HHR . Vom vedea acum diferiții pași pe care trebuie să-i faceți pentru a instala noile difuzoare pe autovehiculul dvs.:

 • Deconectați bateria pentru a evita orice pericol electric…
 • Scoateți capacul difuzorului de schimbat sau ornamentul ușii xxx dacă este necesar (aveți grijă să nu rupeți elementele de fixare a garniturii, care sunt în general fragile).
 • Scoateți difuzorul de schimbat scoțând șuruburile care îl țin, aveți mare grijă la lungimea firului din spate, deconectați conectorii înainte de a o scoate complet (nu uitați să păstrați șuruburile în cazul în care doriți să puneți cel vechi). difuzorul înapoi împreună).
 • Conectați noul difuzor la Chevrolet HHR și încercați-l cu radioul înainte de a-l atașa, astfel încât să nu trebuie să pierdeți timpul dacă apare o problemă.
 • Fixați noile difuzoare și remontați capacul sau ornamentul ușii.
 • Repetați procedura pentru numărul de tweeter mediu pe care doriți să îl înlocuiți pe Chevrolet HHR.

Câteva sfaturi, asigurați-vă că strângeți șuruburile de fixare când înlocuiți difuzoarele, deoarece fac destul de multe vibrații și se pot slăbi pe măsură ce mergeți. Gata, tocmai ai aflat cum să înlocuiești o boxă pe Chevrolet HHR, acum tot ce trebuie să faci este să apreciezi melodiile tale preferate cu aceste boxe nou-nouțe. În cazul în care doriți să finalizați modernizarea sistemului dvs. de sunet, vă recomandăm să înlocuiți radioul autovehiculului la Chevrolet HHR, deoarece acesta va defini calitatea generală a sunetului a difuzoarelor dvs., așa că asigurați-vă că consultați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Chevrolet HHR

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Chevrolet HHR, accesați categoria noastră Chevrolet HHR.

Legătura cu publicația principală