Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare volvo v70?

Indiferent dacă este vorba despre propria dvs. securitate personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să vă asigurați că becurile farurilor sunt funcționale în fiecare caz. Într-adevăr, becurile poartă piese auto care, fără îndoială, se vor arde după un timp și, în consecință, trebuie schimbate. Poate că sunteți pe acest site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă întrebați cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la volvo v70, am scris și publicat acest articol pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, vom arunca o privire la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al volvo v70.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare pe volvo v70 venit din exterior

Această tehnică este cea mai simplă dintre cele două, în realitate, pentru aceasta veți avea nevoie pur și simplu să scoateți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă acesta este cazul, vom lua un moment în a doua secțiune a acestui conținut pentru a clarifica modul.

Weiterlesen:
Scurgeri de injector pe volvo v70 meu, ce să fac?

Deci, să începem cu înlocuirea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul volvo v70. Indiferent dacă este vorba de partea din față sau din spate a vehiculului dvs. cu motor, tehnica va fi identică.

Iată câteva acțiuni simple de urmat pentru a efectua această întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura specificată pentru acest scop (aproape întotdeauna pe capacul transparent) și pârghia de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta pentru becul plăcuței de înmatriculare a volvo v70

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul lui, în cazul în care ți-e frică să distrugi ceva, poți la fel de bine să o faci cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a confirma succesul procedurii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la volvo v70 fără acces exterior

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, schimbați acest bec pentru plăcuța de înmatriculare pe volvo v70 fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, dar unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față pe volvo v70 meu

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic mai simplu, va trebui să te poziționezi sub autovehicul (așezat de preferință pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut aproape întotdeauna de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul de plastic (ai grija sa nu pui prea multa forta sau vei sparge capacul de plastic), si doar va trebui scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la volvo v70 meu?

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate pe volvo v70 meu

În sfârșit, ultima opțiune, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a volvo v70, dar nu puteți deschide cu adevărat capacul din exteriorul autovehiculului. În acest caz, iată soluția pentru a efectua această operațiune:

 • Deconectați bateria de la volvo v70
 • Găsiți locul becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi ușor pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată instalate, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin dificil.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe volvo v70, verificați-l și reasamblați-l, acordând atenție clemelor de pe căptușeala portbagajului.

.

Iată, ați aflat principalele tehnici pentru înlocuirea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, rețineți că pe unele modele metoda poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând schița conținutului acestui articol. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi în zona de garaj ar fi păcat să spargi o parte din volvo v70. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție pe volvo v70 sau becurile pentru faza scurtă de pe volvo v70, nu ezitați să citiți articolele noastre care vă descriu procesul de urmat.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo v70, aruncați o privire la categoria volvo v70.

Legătura cu publicația principală